Inofec verzorgt inrichting nieuwe Service Course

Inofec verzorgt inrichting nieuwe Service Course

Inofec is sinds 2021 aangesloten bij de partnerfamilie van Team Jumbo-Visma. Als Official Supplier van het team heeft het bedrijf zorggedragen voor de inrichting van de nieuwe Service Course in Den Bosch. En dat is opvallend goed gedaan.

Direct bij binnenkomst is de Team Jumbo-Visma huisstijl terug te zien in de meubels. De lunchruimte is omgedoopt tot het INOFEC CLUBHOUSE. Deze ruimte heeft een industriële look & feel met speciaal ontworpen tafels in hexagon design, een knipoog naar het logo van Team Jumbo-Visma. De echte eyecatcher is de Team Jumbo-Visma voetbaltafel. Hierdoor kan zelfs tijdens de lunch de sportmentaliteit ontdekt worden.

 / 

Boven werken de collega’s aan de INOFEC Concept werkplekken. Alle werkplekken zijn in hoogte verstelbaar, zodat een actieve werkhouding wordt gestimuleerd. De vergaderzalen zijn multifunctioneel ingericht. Dit geldt niet alleen qua indeling van de ruimte, maar ook qua functie. Er wordt hier vergaderd, maar de sporters en stafleden volgen hier ook trainingen. Een uniek detail zijn wederom de vergaderstoelen in Team Jumbo-Visma kleuren.

Benieuwd naar de inrichting van alle ruimtes?

 / 

Over Inofec

Inofec is opgericht in 1986 en vanaf dat jaar worden bedrijven, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, de overheid, horecagelegenheden en verenigingen geholpen bij het creëren van een professionele, fijne en werkbare inrichting. Roosendaal is de plek waar het ooit begon en waar vandaag de dag ruim veertig medewerkers werkzaam zijn. Dagelijks rijden eigen vrachtwagens en busjes door heel Nederland om organisaties hun zakelijke meubels te bezorgen. Inofec beschikt over een bedrijfsruimte van 7.800 m, waarvan 1.800 m² is ingericht als bedrijfsruimte en showroom en 6.000 m² als magazijn- en expeditieruimte. Bezoek de showroom vol inspiratie en laat je adviseren door deze specialisten!

Gerelateerde updates