Profiel
HEMA voor vier jaar co-sponsor Team Jumbo-Visma

HEMA voor vier jaar co-sponsor Team Jumbo-Visma

Warenhuisketen HEMA wordt co-sponsor van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. De komende vier jaar prijkt HEMA op de wedstrijdkleding van beide sportploegen.

Het co-sponsorschap stelt Team Jumbo-Visma in de gelegenheid verdere groei te realiseren. Anderzijds draagt het partnerschap bij aan het uitbouwen van HEMA’s merkstrategie. Van origine is HEMA een Nederlandse keten van warenhuizen met meer dan 750 vestigingen in elf landen.

“We zijn hier ontzettend blij mee”, reageert directeur Richard Plugge van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. “Schaatsen en wielrennen zijn vooraanstaande sporten in Nederland. Net als wij is HEMA oer-Hollands, met internationale vertakkingen en zichtbaarheid. De langlopende contracten van onze andere sponsoren hebben een grote aantrekkingskracht. We zijn een stabiele factor waar een groot en gerenommeerd bedrijf als HEMA zich graag mee identificeert.”

Op 20 december worden in het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam de beide wielerploegen van Team Jumbo-Visma gepresenteerd. De teampresentatie is vanaf 13.00 op Eurosport 1 (Benelux) en de Eurosport Player te zien.

Gerelateerde updates