Shop
Gorillas nieuwe co-sponsor Team Jumbo-Visma

Gorillas nieuwe co-sponsor Team Jumbo-Visma

Gorillas, de instant delivery service die boodschappen binnen enkele minuten per fiets thuisbezorgt, is vanaf 1 juli 2022 partner van Team Jumbo-Visma. Het logo van Gorillas wordt toegevoegd aan de tenues van onze renners en zal tijdens de Tour de France van dit jaar voor het eerst te zien zijn.

Team Jumbo-Visma steekt de ambitie om de beste te willen zijn niet onder stoelen of banken. Onze slogan is niet voor niets: samen winnen. Het partnership met Gorillas – dat mede voortkomt uit een geïntensiveerde samenwerking tussen Jumbo Supermarkten en de online bezorgdienst – stelt onze sportploegen in staat om zich verder te ontwikkelen en hun doelen te bereiken.

Internationale zichtbaarheid
Richard Plugge, directeur Team Jumbo-Visma: “Gorillas en Team Jumbo-Visma vormen een prachtige combinatie. Ook bij ons draait alles om tijdwinst op de fiets. En net als Gorillas zijn wij innovatief en ambitieus. Gorillas bezorgt in steden binnen enkele minuten je boodschappen, tijdwinst voor de consument. Daarnaast is fietsen groen, gezond en de oplossing voor de vastzittende binnensteden; een boodschap die het wielrennen in zich draagt en Gorillas tot uiting brengt. We zullen vanaf de start van de Tour de France deze zomer met trots met Gorillas’ logo op ons tenue rijden. Zo dragen we bij aan de wereldwijde bekendheid voor de online boodschappendienst.”

Een logische match
Ook Gorillas is verheugd over het partnerschap met Team Jumbo-Visma.
“We willen blijven groeien, ook in Nederland”, aldus Sadik Cevik, general manager van Gorillas Nederland. “Het is voor ons daarom heel waardevol om verbonden te zijn aan Team Jumbo-Visma. Een topsportorganisatie die staat voor professionaliteit en presteren past bij ons.”

Gerelateerde updates