Shop
Ga in de achtervolging en maak de aansluiting met het Team Jumbo-Visma Business Peloton!

Ga in de achtervolging en maak de aansluiting met het Team Jumbo-Visma Business Peloton!

Na een succesvolle lancering kijkt Team Jumbo-Visma terug op een geslaagde start van het Business Peloton. Het zakelijke peloton van de Nederlandse wieler- en schaatsploeg telt op dit moment meer dan vijftig leden. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf en sluit je aan bij dit zakelijke netwerk.

Wat is het Business Peloton?

Het Business Peloton is het landelijke zakelijke platform van Team Jumbo-Visma om het bedrijfsleven te inspireren, met een passie voor wielrennen en schaatsen als gemene deler. Team Jumbo-Visma is op dit moment de beste schaats- en wielerploeg ter wereld. Met onze grote groep atleten, staf en partners schrijven we prachtige verhalen, zetten we topprestaties neer en zorgen we voor zichtbaarheid binnen en buiten de sportwereld. Het doel van het Business Peloton is om ervoor te zorgen dat het voor alle bedrijven mogelijk is om op een laagdrempelige manier onderdeel te worden van Team Jumbo-Visma.

 / 

Een zadel in het Business Peloton

Bij het Business Peloton word je lid door middel van zogenaamde ‘zadels’. Als je lid bent van het Business Peloton heb je recht op een maandelijkse experience. Hierbij is het mogelijk om per zadel één introducé mee te nemen. Bijvoorbeeld een collega, een klant of zakenrelatie.

Hoe ziet zo’n experience eruit? Onze evenementen vinden plaats door heel Nederland. Van fietstochten door Limburg of Amsterdam tot een middag op de ijzers in de schaatshal van Tilburg. Het is allemaal mogelijk voor de leden van het Business Peloton. Na het sportieve gedeelte kunt u bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens is het woord aan een inspirerende spreker en na afloop sluiten we de events af met een ‘après-bike’ of ‘après-ice’. Hier is het mogelijk om te netwerken met de aanwezige leden van het Business Peloton.

"Het is een supermooi initiatief en interessant voor bedrijven die graag iets doen op het gebied van sport. Het biedt de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier onderdeel te worden van het team."

Business Peloton-lid Altorffer

Inspireren en verbinden

Via een besloten LinkedIn-groep zorgen we voor slimme verbindingen tussen de vele aangesloten Business Peloton-leden en dankzij onze zakelijke nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van Team Jumbo-Visma en het Business Peloton. Ook is jouw bedrijfslogo binnenkort terug te vinden op onze website. Met het Business Peloton biedt Team Jumbo-Visma jouw bedrijf op geheel informele wijze nieuwe marktkansen, draag je bij aan de toekomst van het wielrennen en geniet je van al het moois dat de wieler- en schaatssport te bieden heeft.

Gerelateerde updates