Shop
Continue the Ride

Continue the Ride

Dit is jouw unieke kans om een bijzondere Bianchi te bemachtigen vol verhalen van 's werelds beste coureurs! Denk aan de Bianchi Oltre XR4 2020 Celeste waarmee Wout van Aert ons eerste monument won. Of de Bianchi Oltre XR4 2020 Nero waarmee we de rode trui in de Vuelta a España 2020 veroverden met Primož Roglič.

Bianchi en Team Jumbo-Visma delen een lange geschiedenis. We waren een perfect koppel. Van windtunnels en trainingskampen tot voorjaarsklassiekers en de grote rondes. Het doorontwikkelen van de fietsen, de opkomst van nieuwe gezichten. In de tussentijd werden de resultaten steeds beter. Elk jaar werden we sterker. Samen kregen we het voor elkaar om één van de beste wielerteams van de UCI World Tour te worden.

De continue innovaties hielpen onze renners, en zagen we ze hun Bianchi’s naar vele overwinningen dirigeren. En in al deze jaren beleefden we de meest bijzondere verhalen, die toegevoegd zijn aan de wielerhistorie. Voor onszelf en voor wielerliefhebbers over de hele wereld.

Nu is de tijd gekomen dat deze unieke Bianchi's op zoek gaan naar een nieuwe eigenaar. Dat ze de kans krijgen om met een volgende gepassioneerde eigenaar nieuwe verhalen te schrijven. Oftewel; Continue the Ride. We werken hiervoor samen met Catawiki, de leidende Europese gecureerde online marktplaats voor speciale objecten. Met de opbrengst van de veiling wordt de stimulering van de wielersport en de ontwikkeling van talent ondersteund.

De veiling opent op vrijdag 18 december om 08.00 uur en loopt tot en met zondag 27 december.

 / 

Gerelateerde updates