Shop
Laatste kans: deze fietsen zijn beschikbaar in de veiling

Laatste kans: deze fietsen zijn beschikbaar in de veiling

Nieuwsgierig naar welke fietsen en stukjes wielergeschiedenis beschikbaar zijn tijdens de veiling? Bekijk hier het volledige overzicht.

Wout van Aert
Niemand geloofde dat het mogelijk zou zijn. Een veldrijder, een sprinter of tijdritspecialist die mij naar de overwinning van een bergetappe in de Tour de France zou brengen. Die majestueuze middag verbaasden we de wereld. Een uniek moment in de moderne wielergeschiedenis.

Primoz Roglic
Verlangen naar geel, maar eindigen in rood. Samen hebben we gedroomd van een gele trui en een geel stuur. Dat hij dit jaar pas rood is geworden doet niets af aan de glans ervan. We hebben ervoor gevochten, hebben er drie op rij van gemaakt en je kijkt nu alweer naar de toekomst.

Jonas Vingegaard
Door het glazen plafond breken in de grootste wielerwedstrijd op deze planeet. Ik voelde de kracht vanaf de eerste dag door op mijn pedalen te trappen. Samen hebben we door Frankrijk gestreden en de tweede plaats in het algemeen klassement behaald. Onze prestaties zijn voor altijd gegraveerd in de geschiedenis van de Tour de France.

Marianne Vos
Rijden met iemand die bijna alles al heeft gewonnen is spannend. Van veldrijden tot op de weg. Het was zo bijzonder om deze Vlaamse wielerklassieker te winnen. Ik was een dankbaar onderdeel van dit moment in de wielergeschiedenis.

Dylan Groenewegen
Wachten op dat moment, ervoor trainen. De comeback. De eerste overwinning tijdens de Tour de Wallonie, de finish in Héron is nu onderdeel van mijn geschiedenis.

George Bennett
Vanaf het moment dat we het podium betraden in Italië wisten we dat alle ogen op ons gericht waren. Ik heb mijn speciale ontwerp aangetrokken om je tijdens de Giro te ondersteunen. Maar helaas liep het niet zoals gepland. We hebben alles gegeven en onze outfits zullen zeker worden onthouden.

Timo Roosen
Col du vam. 20 juni. Toen gebeurde het. We schreven samen geschiedenis met een tactische overwinning. We kleedden ons in de nationale kleuren. Het rood, wit en blauw zullen voor altijd onze verbinding tonen.

Lars Boven
Ik zag je sterker worden. Iedere dag. Iedere wedstrijd. Je won als jonge renner al meerdere wedstrijden, een veelbelovende ontwikkeling. Je hebt deze eerste plekken in de wielergeschiedenis verdiend.

Primoz Roglic
We geloofden allebei in een positief resultaat. Nooit toegeven, nooit opgeven, tot het allerlaatste stukje van de laatste etappe. Het kwam allemaal samen. Het werk dat we hebben gedaan heeft geresulteerd in de overwinning van Itzulia Baskenland. Een mooie start van het seizoen.

Tom Dumoulin
Een tijdje stond ik aan de zijlijn. Maar ik zag je moraal met de dag hoger worden. De kilometers die we hebben gemaakt rond heuvelachtig Limburg zouden me hebben laten glimlachen als ik kon. Ik ben er trots op deel uit te maken van je historische comeback in Tokio.

Hidde van Veenendaal
Samen vierden we overwinningen van onze jonge teamgenoten van dichtbij. Op het Nederlands kampioenschap hebben we ervoor gezorgd dat het rood, wit en blauw naar Jumbo-Visma Development Team ging. Wij waren er onderdeel van. Wat een dag was dat.

Sepp Kuss
Al het harde werk. Alle inspanningen. Alle trainingskilometers in de bergen. Alles kwam samen op die zonnige dag in Andorra. Dat beslissende moment waarop elke renner tijdens de Tour de France op de Beixalis werd gelost. Je hebt me onderdeel gemaakt van de wielergeschiedenis.

Wout van Aert
We hebben al zo vaak gewonnen. Soms voelde het als magie. De Amstel Gold Race, Gent-Wevelgem, de Ronde van Groot-Brittannië. Bijna alsof de finishlijn als een magneet naar ons toe werd getrokken. Helaas hebben we geen geschiedenis geschreven in de Ronde van Vlaanderen. Maar de rest wel.

Nathan Van Hooydonck
In Gent-Wevelgem konden we ons onderscheiden van het lawaai. Die 7e plaats was een erkenning van talent en teamwork. Ik zag dat je in vuur en vlam stond tijdens de Belgische lenteklassiekers en genoot van elke centimeter.

Sepp Kuss
Samen hebben we laten zien dat we het verschil kunnen maken. Niet alleen in het winnen van etappes of het beschermen van onze leider, maar ook in het eindigen in de top-10 in Spanje. Ik ben er trots op dat je naam voor altijd op die lijst staat.

Sam Oomen
Van Parijs tot Nice en het Baskenland hebben we onze sporen achtergelaten. Maar het werk dat we hebben gedaan tijdens La Vuelta en de top-10-finish in de Tour de Suisse heeft onze weg naar de wielergeschiedenis geplaveid. Op naar nieuwe momenten terwijl we de oude blijven herinneren.

Chris Harper
Aankloppen bij grote namen tijdens de UAE Tour. We zetten je naam op de 4e plek. Een sterke teamprestatie die toekomstperspectief laat zien. Dat kan niemand ons meer afnemen.

Dylan Groenewegen
Ik ben meer dan trots dat ik degene ben geweest die je naar je comeback in de wedstrijden heeft begeleid. In ons laatste jaar in het zwart en geel. Die eerste meters in Turijn zijn voor ons allebei historisch. Het waren alleen jij en ik.

Olav Kooij
Twee nieuwe gezichten voor het team die samen geschiedenis schrijven. Het eerste jaar op dit niveau. Mijn eerste kilometers in zwart en geel ooit. En geschiedenis hebben we geschreven. Op 29 september in Otocac, Kroatië. Onze eerste overwinning. Vanaf hier kun je vooruitkijken.

Primoz Roglic
Ik was altijd bij je in de buurt. Soms op het dak van de auto. Vaak je machtige benen op de pedalen voelend. De Tour de France was er niet één voor in de boeken. Toch heb ik genoten van onze momenten in Spanje. Van het Baskenland tot Madrid.

Steven Kruijswijk
Pech in Frankrijk maar standvastig in Spanje. We hebben gestreden voor de classificatie van onze leider. Samen gingen we de strijd aan richting El Barraco en werden helaas tweede. Ik heb geleerd van je doorzettingsvermogen en heb diep respect voor je.

Anna Henderson
Nu weet iedereen dat de framemaat er niet toe doet. Je eerste seizoen bij het team. Je eerste overwinning van het eindklassement tijdens de Tour de Belle. Ik zag je steeds beter presteren. Je naam zal in de toekomst nog veel meer geschreven worden, maar dit jaar zit al in de pocket.

Robert Gesink
Ik moest sterk zijn toen je uit de competitie lag. We vielen. Je brak je schouder. Weken later waren we er weer bij tijdens het begeleiden van onze kopman naar de rode trui. We waren een solide onderdeel van deze prestatie. We schreven samen ons stukje wielergeschiedenis.

Jonas Vingegaard
Als team van wielrenner en fiets voelden we de kracht tijdens de Coppi e Bartali. Een eer om je daar het klassement te zien winnen. En op naar zoveel sterke kilometers van Spanje naar Frankrijk. We hebben samen zeker geschiedenis geschreven.

Gerelateerde updates