Shop
Team Jumbo-Visma sluit partnerovereenkomst met BikeFinder

Team Jumbo-Visma sluit partnerovereenkomst met BikeFinder

Racefietsen die gestolen worden: we hebben er gelukkig niet heel vaak mee te maken, maar het komt wel voor. Dankzij een overeenkomst met BikeFinder zijn we voortaan perfect voorbereid.

Racefietsen zijn een gewilde buit. In 2019 maakte een dief het wel heel bont door op klaarlichte dag een van de reservefietsen van het dak van de ploegwagen te halen. Vlak voor de start van de derde etappe in Critérium du Dauphiné. De politie werd ingeschakeld, maar de fiets is helaas nooit meer teruggevonden.

“Dit soort situaties willen we natuurlijk voorkomen”, aldus Marcel Kruithof, manager Service Course Team Jumbo-Visma. “We zijn daarom blij dat we BikeFinder mogen verwelkomen als partner. Dit Noorse bedrijf begon in 2015 met het ontwikkelen van een trackingtool voor elke type fiets. Het huidige systeem werkt via GPS, GSM en Bluetooth en helpt om de exacte locatie van een fiets te bepalen. BikeFinder levert trackers aan ons hele team zodat we de fietsen van al onze renners kunnen beschermen tegen diefstal."

BikeFinder werkt op basis van een (betaald) abonnement. De trackers van BikeFinder zijn vanaf nu ook te koop in onze webshop.

Gerelateerde updates