Shop
Team Jumbo-Visma and Reserve Wheels breiden samenwerking uit

Team Jumbo-Visma and Reserve Wheels breiden samenwerking uit

Reserve Wheels en Team Jumbo-Visma gaan een nieuwe samenwerking aan. In 2023 verbindt Reserve zich ook aan het World Tour-team. Deze ontwikkeling past uitstekend bij de ambitie die Reserve, Cervélo en Team Jumbo-Visma hebben om samen de allerbeste fietsen van het profpeloton te ontwikkelen.

Reserve Wheels levert sinds januari 2021 de wielen voor Team Jumbo-Visma Women en Team Jumbo-Visma Academy. Het bedrijf uit Californië werkt inmiddels ook nauw samen met de World Tour-atleten van Team Jumbo-Visma. Wout van Aert snelde amper zes weken geleden in de twintigste etappe van de Tour de France naar de tijdritoverwinning met de 77|Infinity Disc TT-wielset van Reserve.

"Samenwerken met het Word Tour-team van Team Jumbo-Visma was een droom van Reserve. We hebben er de afgelopen twee jaar naartoe gewerkt", aldus Joel Smith, directeur van Reserve Wheels. “Onder anderen Wout van Aert en Primož Roglič hebben tijdens wedstrijden met onze 77|Infinity Disc-wielset al bewezen dat we de snelste wielen op het hoogste niveau kunnen maken. We zijn er trots op dat Team Jumbo-Visma over de volle breedte met Reserve Wheels gaat rijden. Van berg- en kasseienetappes tot tijdritten en sprints: we hebben voor elke rit de beste wielen.”

"We zijn blij met een sterke partner als Reserve zodat we ons ook in de toekomst op technisch vlak kunnen blijven ontwikkelen"

Richard Plugge, algemeen directeur Team Jumbo-Visma

Richard Plugge, algemeen directeur van Team Jumbo-Visma: “Ik ben heel enthousiast over onze samenwerking met Reserve Wheels. We hebben in de afgelopen twee jaar al succes gehad met het merk bij onze vrouwen- en developmentploeg en ook tijdens de Tour van dit jaar hebben we gezien wat de kwaliteiten van het merk zijn. Het is een spannende tijd voor het team, dus we zijn blij met een sterke partner als Reserve zodat we ons ook in de toekomst op technisch vlak kunnen blijven ontwikkelen.

Reserve wordt vanaf 2023 de exclusieve leverancier van wielen en staat garant voor een uitgebreid assortiment. Zo zijn er speciale lichtgewicht klim-, aero- en TT-wielen, maar ook modellen voor een gemengd wegoppervlak, voor gravelstroken en voor cyclocross.

Gerelateerde updates