Shop
Alle fietsen in het vizier dankzij BikeFinder

Alle fietsen in het vizier dankzij BikeFinder

Als je fiets gestolen wordt is dat per definitie vervelend. Maar als het een racefiets op maat betreft - die noodzakelijk is in de wedstrijdvoorbereiding - is er echt een probleem. Dankzij een samenwerking met BikeFinder verkleinen we de kans hierop bij Team Jumbo-Visma tot een minimum.

BikeFinder is sinds 2022 partner van het team. Dit Noorse bedrijf begon in 2015 met het ontwikkelen van een trackingtool voor elke type fiets. Het huidige systeem werkt via GPS, GSM en Bluetooth en helpt om de exacte locatie van een fiets te bepalen. BikeFinder levert ons trackers zodat we de trainingsfietsen van de renners kunnen beschermen tegen diefstal.

Je bevestigt de tracker heel eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar aan het stuur. Het demonteren is ook makkelijk, maar lukt niet zonder het speciale (meegeleverde) gereedschap. Een voorbijganger kan daardoor nooit ongemerkt met een fiets aan de haal. Gebeurt dat toch, dan ontvang je via de app direct een berichtje en kun je de locatie van de fiets exact volgen. Een hele zorg minder!

BikeFinder werkt op basis van een (betaald) abonnement. De trackers van BikeFinder zijn te koop in onze webshop.

Gerelateerde updates