Shop
In beeld: renners Team Jumbo-Visma genieten van welverdiende vakantie

In beeld: renners Team Jumbo-Visma genieten van welverdiende vakantie

Het wegseizoen zit erop! De meeste renners genieten momenteel dan ook van hun vakantie. Quality time met het gezien, fietsen door de bergen en vissen in Frankrijk. Via social media genieten wij een beetje mee.

Vuelta a España-winnaar Sepp Kuss genoot samen met zijn geliefde van zijn vakantie op Menorca voor hij in zijn geboorteplaats Durango gehuldigd werd.

Jonas Vingegaard was afgelopen week aanwezig bij de presentatie van het parcours van de Tour de France 2024.

Primoz Roglic heeft tijdens zijn off-season een bezoekje gebracht aan Disneyland Parijs. Hier genoot hij samen met zijn gezin van de leuke attracties.

Riejanne Markus beleefde afgelopen weekend de mooiste dag van haar leven. Ze stapte met haar geliefde Jasper in het huwelijksbootje. Na alle festiviteiten was het ook weer tijd om op de fiets te stappen en off-road wegen te ontdekken.

Fem van Empel kent eigenlijk geen off-season. Waar andere rensters genieten van hun welverdiende vakantie, is Fem bezig met een van haar grootste passies, veldrijden. Op 5 november is ze Europees kampioen geworden, een geweldige prestatie.

Groot nieuws voor Tiesj Benoot. In april krijgt hij samen met zijn vrouw een zoontje of dochtertje erbij!

Wout van Aert ging op uitnodiging van de E3 Saxo Classic met zijn vrouw een fijne avond tegemoet.

Avonturier Robert Gesink zocht de bergen van Andorra op om zo te genieten van zijn off-season voor hij met zijn gezin op vakantie ging naar Chicago. Zoals we de Nederlander kennen schoot hij weer prachtige plaatjes.

Christophe Laporte was afgelopen week present bij bij de Vélo d'Or-awards. Hij won de Trophée Bernard-Hinault, de prijs voor beste Fransman.

Nathan van Hooydonck trok naar Zuid-Amerika. Hij bracht een bezoekje aan het Brazilaanse platteland.

Dylan van Baarle geniet van een welverdiende vakantie op het prachtige Curaçao en maakt zich op voor een nieuw seizoen.

Aan het kristalheldere water van Mauritius geniet Steven Kruijswijk samen met zijn gezin van een welverdiende vakantie.

Oud-wielrenner en toekomstig ploegleider Jos van Emden bracht met enkele fietscollega's een bezoekje aan Fortuna Sittard.

Attila Valter kan in zijn off-season de fiets niet laten staan. Hij is op avontuur in Singapore om daar de mooiste wegen te ontdekken.

Milan Vader was afgelopen week bij Op1 te gast. In deze Nederlandse talkshow vertelde hij onder andere over zijn herstel na zijn zware valpartij.

Jan Tratnik geniet samen met zijn geliefde in Singapore. Na het rijden van de Tour de France Prudential Singapore Criterium is er ook tijd voor ontspanning.

De gebroeders Van Dijke genieten op de Antillen. Tim geniet van zijn vakantie op Curaçao terwijl zijn broer Mick met de auto het eiland Bonaire ontdekt.


Koen Bouwman ging back to basic in Zuid-Frankrijk. Tijdens zijn trip ontdekte hij prachtige meren waarbij hij zijn kwaliteiten als visser kon tonen.

Edoardo Affini genoot samen met zijn vriendin van een strandvakantie. Daarnaast was er ook plaats voor avontuur. Dit doormiddel van een ritje op de quad.

Johannes Staune-Mittet is alweer druk bezig in voorbereiding op het komend seizoen. In Noorwegen geniet hij hardlopend van het mooie landschap.

Loe van Belle zit weer terug op de fiets. Hij bereidt zich voor op zijn eerste WorldTour-seizoen.

Dario Belletta stond aan de start van de Tour de France Prudential Singapore Criterium en ontdekte hij op de fiets de grote stad.

Jesse Kramer trok in zijn off-season richting Zuid-Limburg. In de skihal van Snowworld stond hij voor de verandering op de latten in plaats van de pedalen.

Rohan Dennis is bezig met grote plannen. De afzwaaiend tijdrijder heeft een nieuwe passie ontdekt: het maken van zijn eigen wijn.

Marianne Vos zit in haar off-season niet stil. Op het eiland Mallorca is ze weer begonnen met trainen. Tijdens haar werkvakantie bezocht ze verschillende mooie plekken.

Sommige meiden van Team Jumbo-Visma Women fietsten samen een rondje door het Nederlandse landschap. Na afloop zorgde Eva van Agt voor een heerlijke lunch.

Rosita Reijnhout geniet van al het moois dat Nederland te bieden is. Ze fietste langs de kust van Zeeland en deelde een mooie foto op haar Instagram-story.

Kim Cadzow is terug in haar thuisland, Nieuw-Zeeland. Op Instagram laat ze aan haar volgers de prachtige natuur zien.

Noemi Rüegg ging samen met een vriendin op fietsvakantie door Italië. Naast het mooie landschap, genoot ze ook van het heerlijke Italiaanse eten en drinken.

Gerelateerde updates