Shop
Team Jumbo-Visma en Lazer verlengen samenwerking

Team Jumbo-Visma en Lazer verlengen samenwerking

De Nederlandse wielerploeg Team Jumbo-Visma en Lazer verlengen hun sponsorcontract met twee jaar. Lazer begon de samenwerking met Team Jumbo-Visma in 2017.

Terwijl Team Jumbo-Visma zich opwerkte naar een van de beste wielerploegen ter wereld, breidde Lazer het assortiment uit met high-end producten en de nieuwste technologieën. Het mede ontwikkelen van drie helmen (Bullet 2.0, Genesis and Volante) bewijst de kracht van het hechte partnership dat gedreven wordt door kennis en presteren.

Mike Smink, commercieel directeur van Lazer: “Met deze verlenging brengt Lazer het partnership met Team Jumbo-Visma naar een volgend niveau. Onze samenwerking heeft tot op heden tot veel successen geleid en we kijken uit naar het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige producten en technologieën in samenwerking met de ploeg.”

"Samen met Lazer hebben we twee jaar aan dit project gewerkt."

Mathieu Heijboer, Head of Performance

Tijdrithelm Lazer Volante debuteert in de Tour de France

De tijdrit naar La Planche des Belles Filles op 19 september is de laatste kans voor de klassementsrenners om een groot verschil te maken ten opzichte van de concurrentie in de Tour de France. De nieuwe Lazer Volante kan wellicht net datgene zijn wat klassementsleider Primoz Roglic nodig heeft om het verschil te maken.

“Als team zijn we erg blij dat het mogelijk is om het comfort, snelheid en algehele prestatie van onze renners te verbeteren dankzij de nieuwe Lazer Volante”, aldus Mathieu Heijboer, Head of Performance bij Team Jumbo-Visma. “Samen met Lazer hebben we twee jaar aan dit project gewerkt. We hebben uren doorgebracht in de windtunnel om winst te kunnen behalen op het gebied van aerodynamica en comfort. In samenwerking met ons heeft Lazer de perfecte combinatie tussen, prestatie, comfort en bescherming tot stand gebracht.”

 / 

Gerelateerde updates