Profiel
Team Jumbo-Visma onthult speciaal standbeeld Wout van Aert

Team Jumbo-Visma onthult speciaal standbeeld Wout van Aert

Tijdens ons partnership met Bianchi hebben we samen prachtige verhalen geschreven. De afgelopen week hebben we via verschillende media volop teruggeblikt op deze herinneringen.

Het zal de echte liefhebber zijn opgevallen dat er één verhaal ontbrak; de overwinning in Strade Bianche van Wout van Aert. Deze overwinning was zo speciaal voor ons, dat we besloten hebben om deze specifieke Bianchi niet te mee te nemen in de veiling.

Maar dat betekent natuurlijk niet dat we dit verhaal in ons afscheid van Bianchi onverteld kunnen laten. Daarom hebben we een standbeeld laten maken van deze Wout en zijn fiets. Uiteraard van het moment dat hij de finish aan de Piazza del Campo in Siena passeerde.

Daarom hebben we een bezoek aan Wout om hem te verrassen met het eindresultaat. Het is een afscheidscadeau van het team en alle renners aan onze uittredende partner Bianchi. De vereeuwiging van een moment waar we met veel trots op terugkijken en die het startpunt was van onze laatste reeks van successen op Bianchi-fietsen.

De veiling van de overige Bianchi's eindigt vandaag: www.continuetheride.bike.

Gerelateerde updates