Profiel

Kennisbank

Het delen van kennis is één van de belangrijke aspecten binnen Team Jumbo-Visma Academy. Zo vertellen Tom Dumoulin en Dylan Groenewegen over hun eerste stappen in de wielersport. Ook zijn er verschillende webinars met stafleden van Team Jumbo-Visma georganiseerd, speciaal bedoeld voor leden van Nederlandse wielerclubs. Deze webinars zijn opgenomen en worden wekelijks gedeeld in deze kennisbank, zodat de kennis van onze ploeg wordt gedeeld.

Webinar 'Ploegleider in top- en breedtesport'

In deze webinar 'Ploegleider in top- en breedtesport' beantwoordt ploegleider Arthur van Dongen verschillende vragen over het ploegleiderschap en zijn ervaringen bij onze wielerploeg, maar ook over zijn ervaringen in de breedtesport. Wil jij weten welke specifieke onderwerpen worden behandeld? Bekijk de webinar dan op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

Webinar 'Ploegleider bij Team Jumbo-Visma'

In deze webinar 'Ploegleider bij Team Jumbo-Visma' beantwoordt ploegleider Jan Boven verschillende vragen over het ploegleiderschap en zijn ervaringen bij onze wielerploeg. Wil jij weten welke specifieke onderwerpen worden behandeld? Bekijk de webinar dan op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

Tom Dumoulin over zijn eerste stappen in de wielersport

In dit interview vertelt Tom Dumoulin over zijn eerste stappen in de wielersport. Hoe kwam hij in aanraking met wielrennen? Hoe heeft hij zichzelf ontwikkeld tot de renner die hij nu is?

Webinar 'Talentontwikkeling'

In deze webinar 'Talentontwikkeling' beantwoordt Head of Development Robbert de Groot verschillende vragen over dit onderwerp. Welke specifieke vaardigheden moet een tweedejaars junior bezitten om een goede overstap te maken naar de beloften? Wat kan ik als renner doen om verder te komen na diverse tegenslagen die ik heb meegemaakt? Bekijk deze webinar om meer te leren over dit onderwerp. Wil jij weten welke specifieke onderwerpen worden behandeld? Bekijk de webinar dan op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

The Future Of Cycling

Team Jumbo-Visma Academy organiseerde in samenwerking met de KNWU op maandag 29 juni 2020 de online summer school The Future Of Cycling. De sessie is opgenomen en hier terug te kijken.

Webinar 'Voeding & Wielrennen'

In deze webinar 'Voeding & Wielrennen' beantwoordt onze voedingsdeskundige Karin Lambrechtse verschillende vragen over dit onderwerp. Wat moet je na een training eten om goed te herstellen? Hoe stel je een persoonlijk voedingsplan op? Bekijk deze webinar om meer te leren over dit onderwerp. Wil jij weten welke specifieke onderwerpen worden behandeld? Bekijk de webinar dan op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.