Shop

Kennisbank

Het delen van kennis is één van de belangrijke aspecten binnen Team Jumbo-Visma Academy. Op deze pagina komen allerlei wielersport gerelateerde onderwerpen aan bod en kun jij je kennis vergroten. Zo vertelt Tom Dumoulin over zijn eerste stappen in de wielersport en zijn er verschillende webinars met stafleden van Team Jumbo-Visma georganiseerd. Naast de kennis binnen Team Jumbo-Visma wordt er ook kennis en ervaringen van wielerverenigingen gedeeld.

Webinar 'Merijn Zeeman over verenigingen in de wielersport'

Tijdens dit webinar spreken we met Merijn Zeeman over het belang van goed functionerende verenigingen in de wielersport. Merijn is sportief directeur bij Team Jumbo-Visma en spreekt tijdens dit webinar over de belangrijke rol van wielerverenigingen. Bekijk dit webinar op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

Webinar 'Communicatie binnen een wielervereniging'

Tijdens dit webinar spreken we met Roan Bezemer en Willem Bok over het belang van goede communicatie binnen een wielervereniging. Roan is social media manager bij digitaal sportmarketingbureau TDE en Willem is communicatiemedewerker bij Team Jumbo-Visma. Bekijk dit webinar op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

Webinar 'Best Practices Wielerverenigingen'

Tijdens dit webinar komt een aantal succesvolle verenigingsinitiatieven aan bod. Zo spreken we over 'DE KOERS op zondagmorgen'. Daarnaast hebben we het met TWC Maaslandster Zuid-Limburg over het partnerschap tussen de club en Team Jumbo-Visma. Tot slot komt de laagdrempelige verenigingsstructuur van WV Eemland aan bod. Bekijk dit webinar op YouTube en klik op het onderwerp naar keuze in de beschrijving.

Meer kennis opdoen?

Klik op één van onderstaande buttons en vergroot jouw kennis op wielergebied!

Webinar 'Ploegleider bij Team Jumbo-Visma'

In deze webinar 'Ploegleider bij Team Jumbo-Visma' beantwoordt ploegleider Jan Boven verschillende vragen over het ploegleiderschap en zijn ervaringen bij onze wielerploeg.

Webinar 'Talentontwikkeling'

In deze webinar 'Talentontwikkeling' beantwoordt Head of Development Robbert de Groot verschillende vragen over dit onderwerp.

Webinar 'Ploegleider in top- en breedtesport'

In deze webinar 'Ploegleider in top- en breedtesport' beantwoordt ploegleider Arthur van Dongen verschillende vragen over het ploegleiderschap en zijn ervaringen bij onze wielerploeg, maar ook over zijn ervaringen in de breedtesport

Webinar 'Voeding & Wielrennen'

In deze webinar 'Voeding & Wielrennen' beantwoordt onze voedingsdeskundige Karin verschillende vragen over dit onderwerp.

Webinar 'The Future Of Cycling'

Team Jumbo-Visma Academy organiseerde op maandag 29 juni 2020 de webinar The Future Of Cycling.

Tom Dumoulin over zijn eerste stappen in de wielersport

In dit interview vertelt Tom Dumoulin over zijn eerste stappen in de wielersport.

Fietssleutelen

Hoe onderhoud jij je fiets? Bekijk hier verschillende tips & tricks van onze mechanieker Niels!

Een training bij WV Eemland

Wij gingen op bezoek bij WV Eemland uit Amersfoort en woonden een training bij, waarbij plezier en samenwerken centraal staat. Bekijk hoe deze wielerclub verschillende trainingsvormen in een training verwerkt. Hanteert jouw vereniging ook een succesvolle werkwijze? Dan komen we graag met je in contact.