Profiel
De mooiste foto’s van de Belgische klassiekers, Coppi e Bartali en de Ronde van Catalonië

De mooiste foto’s van de Belgische klassiekers, Coppi e Bartali en de Ronde van Catalonië

Bekijk de mooiste actiebeelden van de Belgische klassiekers, Coppi e Bartali en de Ronde van Catalonië. Wout van Aert en Marianne Vos wisten Gent-Wevelgem voor het eerst te winnen en Jonas Vingegaard pakte de eindzege en twee etappes in Coppi e Bartali.

Ronde van Catalonië

Team Jumbo-Visma trok met onder anderen Sepp Kuss, Steven Kruijswijk en George Bennett naar het noorden van Spanje. De renners trokken meerdere malen ten aanval.

 / 

Coppi e Bartali

Met een mix van renners uit de World Tour-ploeg en talenten van het Development Team stond Team Jumbo-Visma verleden week aan de start in Italië. Jonas Vingegaard won twee ritten en schreef het eindklassement op zijn naam.

 / 

E3 Saxo Bank Classic & Driedaagse Brugge-De Panne

In de E3 Saxo Bank Classic liet Wout van Aert zien goed in vorm te zijn. Driedaagse Brugge-De Panne eindigde in een massasprint.

 / 

Gent Wevelgem (m)

Na ruim 250 kilometer koers toonde Van Aert zich na uitmuntend werk van Nathan van Hooydonck de sterkste in de sprint. Voor de Belg was het zijn derde zege van het seizoen, na twee etappeoverwinningen in Tirreno-Adriatico.

 / 

Gent-Wevelgem (v)

Marianne Vos bezorgde het vrouwenteam van Team Jumbo-Visma de allereerste overwinning in de geschiedenis. Zij voegde na een machtige sprint Gent-Wevelgem toe aan haar imposante erelijst.

 / 

Gerelateerde updates