Shop
Herbeleef de slotweek van de Vuelta a España in foto's

Herbeleef de slotweek van de Vuelta a España in foto's

In de laatste week van de Spaanse rittenkoers moest Team Jumbo-Visma helaas vroegtijdig afscheid nemen van Primoz Roglic. Hij kon door een valpartij in de zestiende etappe niet verder en moest noodgedwongen afstappen. Robert Gesink leek in de achttiende rit af te stevenen op een mooie overwinning, maar werd vlak voor de meet geklopt door Remco Evenepoel. Bekijk de foto's van de laatste week koersen in Spanje!

Etappe 16 - Etappe 18

Na een geweldige zestiende etappe van Roglic kwam de Sloveense renner in de slotfase hard ten val en moest hij de rittenkoers verlaten. Gesink soleerde in de achttiende etappe bijna naar de ritzege, maar werd op de eindstreep geklopt door Evenepoel, de uiteindelijke winnaar van de Vuelta a España.

 / 

Etappe 19 - Etappe 21

Team Jumbo-Visma liet zich niet uit het veld slaan door het wegvallen van ploeggenoot Roglic en wist ook in de slotetappes een visitekaartje af te geven. Mike Teunissen sprintte in de negentiende etappe naar een vijfde plek en in de twintigste etappe deed Gesink opnieuw lang mee voor de dagzege.

 / 

Gerelateerde updates