Shop
Bekijk hier de mooiste foto's van WK tijdrijden en Mixed Relay

Bekijk hier de mooiste foto's van WK tijdrijden en Mixed Relay

De wereldkampioenschappen zijn van start gegaan met de tijdritten en de Mixed Relay. De renners van Team Jumbo-Visma behaalden weer mooie resultaten, dus een piekfijn fotoalbum mag natuurlijk niet ontbreken!

Mixed Relay TTT

Een mooier afscheid bestaat niet. Der Panzerwagen pakte met Duitsland goud in zijn laatste wedstrijd als profrenner. Jos van Emden, Koen Bouwman en Riejanne Markus wonnen zilver voor Nederland. Jos' grootste fan was daar maar al te blij mee. Edoardo Affini pakt met Italië het brons, terwijl Anna Henderson met Groot-Brittannië als vijfde eindigde.

 / 

Tijdrit Elite Mannen

Wout van Aert streed voor wat hij waard was in de tijdrit over 43,3 kilometer, maar kwam net tekort voor de zege. Tony Martin en Edoardo Affini eindigden respectievelijk als zesde en negende. Jos van Emden nam deel voor Nederland.

 / 

Tijdrit Elite Vrouwen

Riejanne Markus finishte haar eerste WK-tijdrit op een verdienstelijke negende plaats. Julie Van de Velde kwam uit voor België.

 / 

Tijdrit Mannen U23

Mick van Dijke, die per direct over is gestapt naar de World Tour-ploeg, reed naar een vijfde plaats. Michael Hessmann werd achtste. Ook Maurice Ballerstedt deed mee.

 / 

Gerelateerde updates