Shop
De mooiste foto's van mei en juni

De mooiste foto's van mei en juni

Kriskras koersen door Italië gedurende de eerste grote ronde van het jaar, de Giro d'Italia. Voorbereiden op de Tour de France en schitteren in Critérium du Dauphiné en de Ronde van Zwitserland. Nationale kampioenschappen om van te smullen en racen in eigen land tijdens de Ster ZLM Tour. Dat en nog veel meer in de mooiste foto's van mei en juni.

Mei

De prachtige zege van Primoz Roglic op de San Luca in Bologna leverde hem de 'Maglia Rosa' op. Tevens won hij de tijdrit naar San Marino en mocht hij als derde het eindpodium in Verona opstappen. Aan de andere kant van de oceaan lieten onze renners zich ook zien in de Ronde van Californië. Verder won ons team ook de Hammer Series in het Noorse Stavanger.

 / 

Juni

Ook in de maand juni werd er veel gewonnen. Wout van Aert won op briljante wijze een massasprint en tijdrit in Critérium du Dauphiné. Daarbij boekte Antwan Tolhoek zijn eerste profzege door de koninginnenrit van de Ronde van Zwitserland op zijn naam te schrijven. Scoren deden we ook in eigen land. Het eindklassement en vier etappes van de Ster ZLM Tour vielen ten prooi aan ons. Bovendien werden Wout van Aert, Tony Martin en Jos van Emden nationaal tijdritkampioen. Amund Grøndahl Jansen mocht ten slotte de authentieke Noorse kampioenstrui aantrekken.

 / 

Gerelateerde updates