Inloggen
De mooiste foto's van de tweede week Vuelta a España en de eerste ritten in de OVO Energy Tour of Britain

De mooiste foto's van de tweede week Vuelta a España en de eerste ritten in de OVO Energy Tour of Britain

In de Vuelta a España zijn de renners toe aan de laatste week. De tweede week was een uiterst succesvolle week voor Team Jumbo-Visma. Roglic won de tijdrit en veroverde de rode leiderstrui, die hij op de tweede rustdag nog steeds in bezit heeft. Bovendien won Sepp Kuss op sensationele wijze de rit naar de Puerto de Acebo. Team Jumbo-Visma laat zich tevens gelden als een sterk collectief.

In Groot-Brittannië staat de zegeteller na drie dagen koers al op twee overwinningen. Dylan Groenewegen won de openingsetappe naar Kirkcudbright. De Amsterdamse krachtpatser deed het op een oplopende aankomst in Newcastle nog eens over.

Al deze successen leverden mooie plaatjes op. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de tweede week Vuelta a España en de eerste drie etappes van de OVO Energy Tour of Britain.

Vuelta a España

 / 

OVO Energy Tour of Britain

 / 

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /