Inloggen
De mooiste foto's van de tweede week Vuelta a España en de eerste ritten in de OVO Energy Tour of Britain

De mooiste foto's van de tweede week Vuelta a España en de eerste ritten in de OVO Energy Tour of Britain

In de Vuelta a España zijn de renners toe aan de laatste week. De tweede week was een uiterst succesvolle week voor Team Jumbo-Visma. Roglic won de tijdrit en veroverde de rode leiderstrui, die hij op de tweede rustdag nog steeds in bezit heeft. Bovendien won Sepp Kuss op sensationele wijze de rit naar de Puerto de Acebo. Team Jumbo-Visma laat zich tevens gelden als een sterk collectief.

In Groot-Brittannië staat de zegeteller na drie dagen koers al op twee overwinningen. Dylan Groenewegen won de openingsetappe naar Kirkcudbright. De Amsterdamse krachtpatser deed het op een oplopende aankomst in Newcastle nog eens over.

Al deze successen leverden mooie plaatjes op. Bekijk hieronder de mooiste foto’s van de tweede week Vuelta a España en de eerste drie etappes van de OVO Energy Tour of Britain.

Vuelta a España

 / 

OVO Energy Tour of Britain

 / 

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /