Shop
De mooiste foto's uit de Dauphiné en België

De mooiste foto's uit de Dauphiné en België

Fietsen door de Franse bergen en verschillende eendagskoersen in de Belgische heuvels. Bekijk hier de mooiste foto’s uit de Dauphiné, de Elfstedenronde, Dwars door het Hageland en Dwars door de Westhoek.

Critérium du Dauphiné

Team Jumbo-Visma nam met een groot deel van de Tourselectie deel aan het Critérium du Dauphiné. De meerdaagse koers door de Franse landschappen was grotendeels ter voorbereiding op de Tour de France. Jonas Vingegaard eindigde in de slotetappe op de tweede plek en zette hiermee het beste resultaat neer voor de zwart-gele formatie. Steven Kruijswijk behaalde met de vijftiende de hoogste eindnotering.

 / 

Dwars door het Hageland en Dwars door de Westhoek

Team Jumbo-Visma heeft de afgelopen week aan twee koersen in België deelgenomen. In de eerste vrouweneditie van Dwars door het Hageland kwam Anna Henderson ondanks verschillende valpartijen als zevende over de finish.

Een dag later sprintte Jip van den Bos in Dwars door de Westhoek naar een knappe vijfde plek. Romy Kasper completeerde de top tien.

 / 

De Elfstedenronde

Afgelopen zondag trok Team Jumbo-Visma met een sprintploeg naar de Elfstedenronde. De jonge ploeg reed tijdens de wedstrijd rond Brugge gefocust en scherp. Dylan Groenewegen werd in de massasprint tiende.

 / 

Gerelateerde updates