Shop

FAQ Team Jumbo-Visma Theater

Hoe werkt deze bioscoopervaring?

Deze ervaring betreft een virtuele 3D bioscoop omgeving waarin je het gevoel krijgt dat je in een echte zaal zit. Zo krijg je een stoel toegewezen, zie je een deel van de zaal en worden de lichten gedoofd voordat de voorstelling begint. Het is daarnaast ook gewoon mogelijk de documentaire fullscreen af te spelen.

Wanneer kan ik de documentaire bekijken?

De documentaire is via jouw unieke link gedurende 12 uur na aankoop van je ticket te bekijken op één apparaat tegelijkertijd.


Hoe krijg ik toegang?

Wanneer je een ticket koopt via de ticketpagina ontvang je direct een e-mail met een unieke link. Vanaf dat moment is de documentaire 12 uur lang te bekijken op één apparaat tegelijkertijd.

Is de documentaire ook nog ergens anders te zien?

Nee, de documentaire Plan B, the fall & rise van Team Jumbo-Visma is alleen te bekijken via deze bioscoopervaring.

Wordt de documentaire ondertiteld?

Ja, de documentaire bevat Engelse en Nederlandse ondertiteling. Standaard is de ondertiteling gebaseerd op je gekozen taal op de website.

Kan ik op meerdere apparaten tegelijkertijd kijken?

Nee, per toegangscode kun je slechts op één apparaat tegelijkertijd de documentaire bekijken. Je kunt wisselen van device door het tabblad in je browser te sluiten en te de bioscoopervaring opnieuw te openen in een andere browser.

Op welke apparaten kan ik de bioscoopervaring bekijken?

Je kunt zowel op desktop, tablet of mobiel de bioscoopervaring bekijken (Internet Explorer 11 uitgezonderd) Tip: beschik je over een Apple TV, dan raden we je aan de het beeld te streamen naar je TV via synchrone weergave.

Kan ik meerdere tickets bestellen?

Ja dat kan, echter kun je per bestelling maar één ticket aanschaffen. Voor meerdere tickets dien je dus meerdere bestellingen te plaatsen.

Hoe lang duurt de documentaire?

De volledige documentaire duurt een uur.

Kan ik de documentaire pauzeren of terugspoelen?

Ja, dat is mogelijk.

Ik heb per ongeluk de bioscoopervaring afgesloten, wat nu?

Geen probleem, door op hetzelfde device nogmaals op de link uit de mail te klikken start de ervaring opnieuw op.

Ik heb geen toegangscode ontvangen, wat nu?

Het kan zijn de de e-mail in je spam-box is beland, we raden je aan deze te controleren. Zit de e-mail ook niet in je spam-box? Stuur dan een e-mail naar info@teamjumbovisma.nl inclusief een betaalbewijs.