Inloggen
Materiaal

Materiaal

Bianchi

Bianchi is trotse sponsor en innovatiepartner van Team Jumbo-Visma. Hierdoor beschikken onze renners over vier verschillende hoogwaardige fietsen: Oltre XR4, Specialissima, Infinito CV en Aquila CV. Alle modellen zijn ontworpen door Bianchi CV, met behulp van Countervail® trillingsvrijmakend koolstofmateriaal.

Meer informatie over Bianchi en haar fietsen vind je op de website!

 / 

Shimano

Shimano is al jarenlang partner van de ploeg op het gebied van onze fietsonderdelen. Al onze fietsen zijn uitgerust met de nieuwste Dura Ace schakelgroep. Niet alleen ons schakelmechanisme wordt via hen geleverd, maar ook onze wielen, brillen en wielerschoenen worden door hen verzorgd.

 / 

AGU

AGU is de kleding partner van team Jumbo-Visma. Het Nederlandse merk AGU heeft een rijke historie in de topsport en heeft ons in het verleden al ondersteund tijdens een vruchtbaar opleidingstraject met de succesvolle Rabobank-wielerploeg. Een mooi verleden op het hoogste wielerniveau. Na deze succes jaren is AGU weer verbonden aan onze ploeg. Voor onze renners ontwikkelt AGU kleding die de sporters op hoogste niveau helpen bij de strijd tegen de elementen. Op de top van de 2365-meter hoge Val Thorens, tijdens de regen, zinderende hitte of sneeuw. Met AGU garanderen wij de ideale kit voor onze renners in alle omstandigheden.

 / 

Lazer

Team Jumbo-Visma heeft al een jarenlang partnership met Lazer. Sinds 2019 heeft het team de beschikking over een nieuwe helm. Lazer heeft namelijk een opvolger voor hun Bullet, en wel de Bullet 2.0.

Dankzij de jarenlange ondersteuning van Lazer, heeft Team Jumbo-Visma altijd de beschikking over de snelste helmen. Dagelijks is Lazer samen met het team bezig om marginale winst te boeken en dat is ook goed terug te zien in de sprint helm. Zo meten we dat er tijdens een sprint meer dan 7 Watt wordt gewonnen met deze helm ten opzichte van onze voorgaande versies.

 / 

Artikelen over materiaal