Inloggen
Onze nieuwe website

Onze nieuwe website

Sinds eind afgelopen jaar ontvangen we onze fans en volgers op een volledig vernieuwde website. Deze site vormt de spil in de digitale ambities van Team Jumbo-Visma, waarin we streven naar de ultieme digitale fanbeleving. Daarin speelt personalisatie een belangrijke rol; we willen je graag bieden waar je naar op zoek bent. Daarom leren we je graag beter kennen, zodat onze website zich kan vormen naar jouw voorkeuren.

Onze nieuwe website toont zowel de schaats- als wielervolger altijd de laatste updates en bijzondere video’s en verslagen vanuit onze ploeg. Bovendien hebben alle teamleden hun eigen persoonlijke pagina. De koppeling met ProCycling Stats zorgt ervoor dat je op onze website altijd terecht kunt voor de laatste stand van zaken en - zoals je gewend bent van mobiele apps - kun je ook van onze site nieuwsnotificaties ontvangen.

Verantwoordelijk voor de groei die we op digitaal gebied hebben ingezet, is TDE. Met dit digitale bureau uit Eindhoven hebben we een partnership gesloten. Samen werken we via technologie voortdurend aan het dichter bij elkaar brengen van renners en publiek. TDE richt zich volledig op sport en innoveert digitaal ook voor onder meer Ajax, KNVB, ZiggoSport, Nationale Nederlanden en Cruyff Foundation.

 / 

De eerste ontwikkelsprints voor onze nieuwe website zitten erop, maar onze lijst met ideeën is eindeloos en we bouwen dan ook stevig door. We zijn daarbij heel benieuwd naar jullie wensen. Welke functionaliteiten ontbreken voor jou in de huidige website? Alle ideeën zijn meer dan welkom.

Gerelateerde updates

Mike en Merijn over kasseien en monumenten

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier

Koop onze officiële replica teamkleding

Onze koerskleding is vanaf nu te koop! Het shirt en de broek zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er ook petten en handschoenen verkrijgbaar.

Koop hier

Met Kruijswijk op 'El Teide'

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier
 /