Shop
Hyperice ondersteunt Team Jumbo-Visma voor optimaal herstel

Hyperice ondersteunt Team Jumbo-Visma voor optimaal herstel

Afgelopen zomer, vlak voor de Tour de France, is Team Jumbo-Visma een samenwerking aangegaan met Hyperice. Het doel is om onze prestaties samen naar een nog hoger niveau te tillen. De samenwerking kwam voort uit onze bestaande relatie met Normatec, de luchtcompressie-herstelsystemen die onze renners al jaren gebruiken.

Door samen te werken met Hyperice werden atleten van Team Jumbo-Visma uitgerust met een uitgebreide lijn aan warming-up-, onderhoud-, en hersteltechnologie. Dit omvat de Hypervolt percussielijn, de Vyper vibrerende fitnessroller en de Venom verwarmde massage compressiewraps. Deze uitrusting gebruiken we voor etappes, in de bus tijdens verplaatsingen en tijdens het herstel in de hotelkamers.

"Hyperice geeft ons de mogelijkheid om iets speciaals te doen voor de renners op de momenten dat ze extra behandeling nodig hebben”, zegt Mathieu Heijboer, Head of Performance van Team Jumbo-Visma. "Dit helpt ze echt om te herstellen en het beste uit zichzelf te halen!"

"Hyperice helpt de renners om te herstellen en het beste uit zichzelf te halen."

Mathieu Heijboer

De afgelopen jaren is uit onderzoek gebleken dat een goed herstel essentieel is voor topprestaties en dat het atleten een voorsprong geeft op de concurrentie. Het is een belangrijke pijler in trainingsschema's, blessurepreventie en een lange levensduur van een atletencarrière. De samenwerking met Hyperice is een voorbeeld van de zorg die we onze atleten geven. Door ze te ondersteunen met de beste technologie zijn ze in staat om optimaal te presteren in de wedstrijden, zich op hun best te voelen en veeleisende schema’s vol te houden.

"Ik ben heel blij met de 'Hyperice Hypervolt gun'. Ik gebruik het veel tijdens het reizen, vooral na zware bergetappes in de bus terug naar het hotel. Het is compact en makkelijk om mee te nemen. Ideaal voor mij als renner," zegt Team Jumbo-Visma renner Koen Bouwman.

Hyperice Koen Bouwman


Met een overvolle racekalender en het doel om 365 dagen per jaar op ons allerbest te presteren, is Hyperice een ideale partner in het voortzetten van ons succes. Lees meer over het volledige prestatie- en herstelassortiment waar onze rijders op vertrouwen op www.hyperice.com.

Gerelateerde updates