Inloggen
Vooruitblik Vierdaagse van Duinkerke en Ronde van Californië

Vooruitblik Vierdaagse van Duinkerke en Ronde van Californië

De tweede week van mei is een van de drukste weken op de wedstrijdkalender van ons team. Naast dat we actief zijn in de Giro d'Italia, rijden we ook de Ronde van Californië en Vierdaagse van Duinkerke.

Vierdaagse van Duinkerken

In de Vierdaagse van Duinkerke staat Dylan Groenewegen als kopman aan de start. De verwachting is dat meerdere etappes in de Franse rittenkoers in een massasprint zullen eindigen. De vijfde etappe zal beslissend zijn voor het algemeen klassement. Met onder anderen Tony Martin en Pascal Eenkhoorn heeft de ploeg meerdere renners die hier goed uit de voeten kunnen.

Ploegleider Nico Verhoeven over de Vierdaagse van Duinkerke: “De focus ligt op het perfectioneren van de lead-out voor Dylan. Het hoofddoel is om massasprints met hem te winnen. De verwachting is dat vier etappes in een massasprint zullen eindigen. De vijfde etappe is de koninginnenrit die eindigt met acht lokale rondes van 14,6 kilometer. Daar is de Kasselberg in opgenomen, een klim van 1,7 kilometer met een gemiddelde van 4,7 procent.”

Selectie Vierdaagse van Duinkerke (14/05-19/05)

Dylan Groenewegen

Tony Martin

Amund Grondahl Jansen

Maarten Wynants

Mike Teunissen

Pascal Eenkhoorn

Taco van der Hoorn

Ronde van Californië

George Bennett is de kopman van het team in de Ronde van Californië. De Nieuw-Zeelander schreef de meerdaagse rittenkoers twee jaar geleden op zijn naam.

Ploegleider Grischa Niermann over de Ronde van Californië: “Het doel is om een goed klassement met George te rijden. De belangrijkste ritten voor het algemeen klassement zijn de tweede, derde en zesde etappe. De andere etappes eindigen mogelijk in een sprint. Daar kan Danny voor een goed resultaat gaan.”

Selectie Ronde van Californië (12/05-18/05)

George Bennett

Neilson Powless

Floris De Tier

Danny van Poppel

Bert-Jan Lindeman

Timo Roosen

Lennard Hofstede

Gerelateerde updates

De eerste Giro-week van Koen en Addy

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday – Pasta di Giro

In deze eerste Food Friday nemen we je mee naar Italië, het land van pasta. Het komt goed uit dat wij hier nu zitten, want onze renners hebben tijdens de Giro d’Italia volop behoefte aan koolhydraten.

Lees meer

De Giro en kopman Roglic

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /