Inloggen
Vooruitblik Tirreno-Adriatico

Vooruitblik Tirreno-Adriatico

Morgen gaat Tirreno-Adriatico van start. In ‘de koers tussen de twee zeeën’ is Primoz Roglic de kopman. De Sloveen schreef enkele weken geleden de UAE Tour op zijn naam. Robert Gesink komt voor het eerst in actie na de Tour Down Under.

Ploegleider Addy Engels: “Tirreno-Adriatico begint met een ploegentijdrit, dus we moeten er gelijk staan. In de UAE Tour wonnen we de ploegentijdrit. Daar reden we met bijna hetzelfde team, alleen Robert staat nu aan de start in plaats van Tom Leezer. We focussen ons op het algemeen klassement van Primoz. Naast de ploegentijdrit zijn ook de vierde en vijfde etappe én de afsluitende tijdrit erg belangrijk.”

De Italiaanse meerdaagse koers begint met een ploegentijdrit en eindigt met een individuele tijdrit. Daarnaast bevat de wedstrijd twee etappes voor de sprinters en een aankomst bergop. De vierde en vijfde etappe gaan over een lokaal parcours met verschillende klimmetjes.

Selectie Tirreno-Adriatico

Primoz Roglic

Tony Martin

Robert Gesink

Jos van Emden

Paul Martens

Laurens De Plus

Koen Bouwman

 / 

Gerelateerde updates

Koop onze officiële replica teamkleding

Onze koerskleding is vanaf nu te koop! Het shirt en de broek zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er ook petten en handschoenen verkrijgbaar.

Koop hier

Met Kruijswijk op 'El Teide'

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier
 /