Inloggen
Vooruitblik Strade Bianche en Parijs-Nice

Vooruitblik Strade Bianche en Parijs-Nice

De eerste koersen in België zitten erop. De komende week is ons team actief in Italië en Frankrijk. In Strade Bianche staat Wout van Aert aan de start. Wie herinnert zich niet de beelden van vorig jaar toen hij van vermoeidheid van zijn fiets viel, maar toch nog derde werd?

In Parijs-Nice is Dylan Groenewegen de kopman. Vorig jaar won hij een etappe in de Franse rittenkoers. Kan hij dat dit jaar herhalen? Daarnaast heeft George Bennett een vrije rol.

Ploegleider Sierk Jan de Haan: “Het belangrijkste doel in Parijs-Nice is om een sprintetappe te winnen met Dylan. George heeft een vrije rol om iets te proberen in de bergetappes.”

De wedstrijd begint met een korte etappe met een korte klim in de laatste dertig kilometer. Daarna volgen twee vlakke etappes, een heuveletappe en een tijdrit. Parijs-Nice wordt afgesloten met drie etappes met meerdere klimmen. De zevende etappe is de koninginnenrit met aankomst op de Col de Turini.

Selectie Parijs-Nice

Dylan Groenewegen

Mike Teunissen

Pascal Eenkhoorn

George Bennett

Amund Grondahl Jansen

Bert-Jan Lindeman

Maarten Wynants

Selectie Strade Bianche

Wout van Aert

Neilson Powless

Antwan Tolhoek

Lennard Hofstede

Taco van der Hoorn

Danny van Poppel

Floris De Tier

Gerelateerde updates

Koop onze officiële replica teamkleding

Onze koerskleding is vanaf nu te koop! Het shirt en de broek zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er ook petten en handschoenen verkrijgbaar.

Koop hier

Met Kruijswijk op 'El Teide'

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier
 /