Inloggen
Vooruitblik GP Cycliste de Québec & GP Cycliste de Montreal (13/9 & 15/9)

Vooruitblik GP Cycliste de Québec & GP Cycliste de Montreal (13/9 & 15/9)

Komend weekeinde staan in Canada de GP Cycliste de Québec (13/9) en de GP Cycliste de Montreal (15/9) op het programma. Beide wedstrijden zijn onderdeel van de UCI World Tour.

Vorig jaar reed Team Jumbo-Visma in beide wedstrijden zeer aanvallend. Timo Roosen werd toen vierde in Québec en vijfde in Montreal. Beide keren in een sprint van een uitgedund peloton.

Roosen is ook dit jaar een van de speerpunten van de ploeg van Nico Verhoeven in Canada.

“Ik hoop minimaal zo goed te doen als verleden jaar”, blikt Roosen vooruit. “Vooral Québec ligt mij goed, met korte heuvels en een aankomst licht bergop. Ik heb deze koersen al drie keer eerder gedaan, dus ik weet hoe ik het moet aanpakken. Montreal is dit jaar twee rondjes langer. Ik ben benieuwd of dat de koers ook zwaarder gaat maken. En vooral of de favorieten dan ook eerder gaan aanvallen. Ik voel mij goed. Ik merkte in de Ronde van Duitsland al dat de echte vorm weer begint terug te komen.”

Team Jumbo-Visma zal met een aanvallend ingestelde ploeg naar Canada afreizen. Naast Roosen zullen ook Laurens De Plus, Jonas Vingegaard, Danny van Poppel, Antwan Tolhoek, Tom Leezer en Paul Martens van start gaan.

GP Cycliste de Québec & GP Cycliste de Montreal

Timo Roosen

Laurens de Plus

Jonas Vingegaard

Danny van Poppel

Antwan Tolhoek

Tom Leezer

Paul Martens

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /