Inloggen
Voorbeschouwing Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik

Voorbeschouwing Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik

De Waalse Pijl is de tweede wedstrijd in de reeks heuvelklassiekers. Met onder anderen Robert Gesink en Laurens De Plus heeft Team Jumbo-Visma sterke klimmers aan de start staan. De finish ligt traditiegetrouw op de Muur van Hoei. Vier dagen later rijden onze renners Luik-Bastenaken-Luik.

Ploegleider Addy Engels: “Als een van de World Tour-klassiekers in het Ardense drieluik gaan we voor een zo’n goed mogelijk resultaat. Het beeld van de Waalse Pijl is vaak hetzelfde: erg gesloten tot aan de voet van de Muur van Hoei. Daar wordt de wedstrijd meestal beslist. Het is ons doel om de finale in te gaan met een frisse Robert en Laurens. Robert moet zijn ervaring gebruiken om aan te voelen of hij wacht op de muur of anticipeert op de klim ervoor. Laurens zal wachten met het verschieten van zijn vuurwerk tot op de muur. Het parcours van Luik-Bastenaken-Luik is behoorlijk veranderd. We gaan het vrijdag verkennen.”

Selectie Waalse Pijl (24/04)

Laurens De Plus

Robert Gesink

Koen Bouwman

Lennard Hofstede

Paul Martens

Timo Roosen

Bert-Jan Lindeman

Selectie Luik-Bastenaken-Luik (28/04)

Laurens De Plus

Robert Gesink

Koen Bouwman

Antwan Tolhoek

Paul Martens

Tom Leezer

Bert-Jan Lindeman

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /