Inloggen
Visma verbindt zich voor onbepaalde tijd als naamsponsor aan schaats- en wielerploeg

Visma verbindt zich voor onbepaalde tijd als naamsponsor aan schaats- en wielerploeg

Team Jumbo heeft zich vanaf 1 januari voor onbepaalde tijd verzekerd van Visma als tweede namsponsor. Het Noorse bedrijf levert bedrijfssoftware, IT-oplossingen voor de detailhandel en IT-gerelateerde ontwikkeling en consultancy. Directeuren Orie en Plugge zijn met Visma overeengekomen dat de contractduur minimaal vijf jaar behelst. De schaats- en wielerploeg van Team Jumbo zullen als Team Jumbo-Visma acteren.

"We zijn zeer verheugd de nieuwe sponsor te zijn van een van de beste wieler- en schaatsteams ter wereld. Met de ondersteuning van Team Jumbo-Visma zetten we een belangrijke stap om nog meer voet aan de grond te krijgen in Europa", zegt Visma CEO Øystein Moan.

"Dankzij de vruchtbare samenwerking en de ontwikkeling die we samen hebben doorgemaakt, durfde Jumbo zich voor lange en onbepaalde tijd achter onze visie te scharen. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Het heeft gezorgd voor aantrekkingskracht binnen de sportwereld, maar ook uit het bedrijfsleven. De overeenkomst met Visma is daar een bewijs van", verklaart Plugge.

"Visma had al langer interesse", vervolgt Plugge. "De langdurige steun van Jumbo, het terugtreden van Lotto en vooral de manier waarop wij ons de laatste jaren gepositioneerd hebben, hebben Visma overtuigd om voor ons te kiezen. Wij presteren met zelf opgeleide atleten. Visma is het eerste Noorse bedrijf dat op deze schaal wielrennen ondersteunt en daar ben ik erg trots op. Bovendien leeft in Noorwegen het schaatsen, net als in Nederland. Het partnerschap met Visma onderstreept daarmee heel mooi de kracht van Team Jumbo."

"Ik ben ervan overtuigd dat we door de krachten te bundelen een volgende stap in onze ontwikkeling kunnen zetten"

Jac Orie

Orie

Orie onderschrijft de woorden van zijn collega-directeur. "Ik vind het geweldig dat een bedrijf als Visma voor onze gecombineerde schaats- en wielerploeg heeft gekozen", zegt hij. "Als Noors bedrijf hebben ze, net als vele Nederlandse bedrijven, bovenmatige interesse in zowel schaatsen als wielrennen. Daarom voelde dit meteen als een goede match. Ik kijk er naar uit om hun kennis van software te gebruiken bij de analyses van onze grote hoeveelheid testdata. Ik ben ervan overtuigd dat we door de krachten te bundelen een volgende stap in onze ontwikkeling kunnen zetten."

"Wij geloven dat deze sponsoring het merk Visma op de Europese kaart zal zetten en Visma zal helpen de naamsbekendheid in Nederland en in heel Europa te vergroten. Visma breidt haar activiteiten in Nederland uit en heeft onlangs een van de toonaangevende Nederlandse leveranciers van payroll- en HR-software, Raet, overgenomen. Wielrennen is een populaire sport in onze huidige als potentiële markten, waardoor het sponsorschap uitstekend past bij Visma", besluit Moan.

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /