Inloggen
Vierde plek voor Van Poppel in tweede etappe Ronde van Polen

Vierde plek voor Van Poppel in tweede etappe Ronde van Polen

Danny van Poppel is voor de tweede dag op rij van voren geëindigd in de Ronde van Polen. In de tweede etappe sprintte de 26-jarige coureur van Team Jumbo-Visma naar de vierde plaats.

De twee vluchters van de dag werden in de laatste vijftien kilometer gegrepen. Team Jumbo-Visma omringde Van Poppel goed en zette hem af bij het ingaan van de laatste kilometer. In de daaropvolgende chaotische sprint kon Van Poppel niet voorkomen dat Luca Mezgec er met de etappezege vandoor ging.

“Eigenlijk had deze etappe hetzelfde scenario als gisteren”, aldus ploegleider Addy Engels. “Het plan was om Danny in stelling te brengen voor de sprint. De sprint was net een loterij vandaag. Hij schuift een plekje op ten opzichte van gisteren, maar het is vooral goed om te zien dat Danny weer meedeed om de winst. Zowel Danny als de rest van het team heeft een goed gevoel.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Gek op pindakaas!

Pindakaas, wie is er niet mee groot geworden? In de Food Friday van deze week gaan we in op de voedingswaarde van pindakaas en inspireren we je met 2 heerlijke pindakaas recepten!

Lees meer

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer
 /