Shop

Verlenging sponsorovereenkomst Virtuoos

Team LottoNL-Jumbo en Virtuoos hebben de samenwerking verlengd. De afgelopen jaren heeft Virtuoos het team ondersteund op het gebied van voeding en suppletie. Virtuoos is een Nederlands bedrijf dat een breed assortiment aan vitamines en mineralen voor sporters biedt. In samenwerking met het wielerteam ontwikkelt en produceert Virtuoos producten die aansluiten op de behoeftes en wensen van de sporters. Daarbij is de focus zowel op sportief gebied als op gezondheid gericht.

Richard Plugge
"Team LottoNL-Jumbo is een van de meest innovatieve sportorganisaties van Nederland. Het sponsorship met Virtuoos is een mooi voorbeeld waarbij de behoeften van het team en productontwikkeling samenkomen. Eerder ontwikkelden wij een product ter ondersteuning van de nachtrust en een Multi Vitamine zonder B6. We verwachten veel van de hernieuwde samenwerking”, vertelt Richard Plugge algemeen directeur van het team."

De kracht van co-creatie
Virtuoos gelooft sterk in de kracht van co-creatie: “Wij vinden het zeer vooruitstrevend dat de wielerploeg een samenwerking is gestart met een grote schaatsploeg, dat spreekt ons erg aan. Wij geloven sterk in de kracht van kennisdeling. Om deze reden ontwikkelen wij onze producten in nauwe samenwerking met de topsportwereld. Op deze manier zijn wij constant op de hoogte van de veranderende behoeften van topsporters. Het is ons doel om de renners in hun suppletie van maatwerk te voorzien. De oranje sportlijn van Virtuoos is speciaal ontwikkeld voor topsporter, semiprofs en breedtesporters’’, aldus Jelmer Jeen Haanstra van Virtuoos.

Gerelateerde updates