Shop

Verlenging samenwerking Pioneer

Team LottoNL-Jumbo heeft het sponsorcontract met Pioneer verlengd. Pioneer blijft het team voorzien van haar geavanceerde vermogensmeters, die zijn ontwikkeld in een nauwe samenwerking met het wielerteam en de atleten de mogelijkheid geeft om hun techniek en vermogen te perfectioneren. Daarnaast maken ook de schaatsers gebruik van Pioneer’s vermogensmeters.

Richard Plugge
"Team LottoNL-Jumbo is een van de meest innovatieve sportorganisaties van Nederland. De samenwerking met Pioneer is een mooi voorbeeld. Pioneer was al sponsor van het wielerteam, maar ook de schaatsers rijden nu met de door Pioneer en het wielerteam ontwikkelde vermogensmeter. Na twee jaar intensief samenwerken is er een heel mooi product beschikbaar dat ook door andere teams ingezet wordt.”

Roel Schoondermark
“Het gehele Pro Cycling team van Lotto Jumbo heeft een vitale rol gespeeld in de ontwikkeling en verbetering van ons geavanceerde Pioneer trap monitor systeem. We hebben er samen hard aan gewerkt om een innovatief fiets product voor atleten die willen presteren te ontwikkelen. Ons systeem heeft zichzelf als een waardevolle aanwinst voor de trainingsfase bewezen, evenals bij het analyseren van wedstrijden. Deze samenwerking is een klassiek voorbeeld van hoe de sport- en de zakenwereld de handen ineenslaan om elkaar te versterken,” Roel Schoondermark, Cycling Business Manager Pioneer Europe.

Jac Orie
"Om tot de juiste trainingsschema's te komen, wil ik zoveel mogelijk informatie verkrijgen over de prestaties van mijn schaatsers. Daarom is de samenwerking met Pioneer ook zo belangrijk. Nu kan ik beschikken over een heel arsenaal aan data. Daarnaast is het ook prettig om samen te werken met een bedrijf dat innoveren net zo belangrijk vindt als wij.”

Wilco Kelderman
"Ruim twee jaar geleden vond ik online de Pioneer vermogensmeter, op dat moment al een zeer innovatief product. Dat we nu als team voor het derde jaar gaan samenwerken, daar ben ik heel blij mee. We hebben met de input van de renners het product naar een hoger level getild. Door de vele mogelijkheden van Cyclo Computer is het prettig om ermee te werken. Ik beschik over veel meer data, kan ik optimaal trainen en mijn prestaties verbeteren.”

Gerelateerde updates