Shop

Verlengde samenwerking Selle San Marco

Team LottoNL-Jumbo heeft haar samenwerking met Selle San Marco voor dit jaar verlengd. Selle San Marco voorziet het wielerteam van drie verschillende zadels: Regale, Aspide en Concor. De renners van Team LottoNL-Jumbo hebben gebruikt gemaakt van San Marco’s innovatieve DiMa Selector Tool om het San Marco model te vinden dat het beste bij hun specifieke fysiologie en fietsstijl past.

Federico Gardin
“We zijn erg blij om partner van dit team te zijn”, aldus Federico Gardin, Global Marketing Manager, Selle San Marco. “We zijn trots op de feedback en het commentaar dat we van de renners die ons product al kennen hebben gekregen. Nu kunnen we hen de kans geven om te profiteren van de nieuwe modellen van een uitgebreid aantal zadels, en kunnen zij met de DiMa Selector uitvinden welk zadel het beste voor hen is. Het team representeert voor ons een stimulans om de technologie en ergonomie van onze producten steeds weer te verbeteren. We zijn klaar voor een succesvol seizoen.”

Richard Plugge
"We zijn blij met de verlengde samenwerking met Selle San Marco. Na een jaar samenwerken is met onze feedback weer een volgende stap gezet. Het Italiaanse merk past bij onze fietsensponsor Bianchi en sluit aan bij de wensen van de renners. Door het nieuwe DiMA systeem weten de renners exact welk zadel te kiezen”, aldus Richard Plugge, algemeen directeur.

Gerelateerde updates