Inloggen
Van Poppel tweede op gitzwarte wielerdag in Polen

Van Poppel tweede op gitzwarte wielerdag in Polen

Danny van Poppel is, na diskwalificatie van Fabio Jakobsen, tweede geworden in de derde etappe van de Ronde van Polen. De etappe van Chorzów naar Zabrze werd een zwarte dag voor het internationale wielrennen.

Bjorg Lambrecht van Lotto-Soudal kwam hard ten val en overleed later in het ziekenhuis.

Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Bjorg en de Lotto-Soudal ploeg. Wij wensen hun veel sterkte met dit immense verlies.

Gerelateerde updates

Food Friday - Gek op pindakaas!

Pindakaas, wie is er niet mee groot geworden? In de Food Friday van deze week gaan we in op de voedingswaarde van pindakaas en inspireren we je met 2 heerlijke pindakaas recepten!

Lees meer

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer
 /