Inloggen
Van der Hoorn opnieuw ten aanval in Ronde van Noorwegen

Van der Hoorn opnieuw ten aanval in Ronde van Noorwegen

Taco van der Hoorn heeft in de vijfde etappe van de Ronde van Noorwegen opnieuw voor de aanval gekozen. De vlucht waarin hij zat, werd in de heuvelachtige finale al vrij snel ingelopen. De etappe eindigde in een massasprint met een gereduceerd peloton. Met nog een etappe te gaan is Floris De Tier vijftiende in het klassement, op zeventien seconden van Alexander Kristoff.

“We hebben een mooie etappe gezien”, aldus ploegleider Frans Maassen. “Het was echt een gevecht om in de ontsnapping te komen. Er werd de hele dag hard gereden. Uiteindelijk reed er een groep weg met Taco. Op de Meheia-klim werd Taco ingehaald. Floris staat nog goed in het klassement en treft morgen in de slotrit een parcours dat hem moet liggen.”

Tour of Norway: Stage 5

Stage 5

Uitslag
Klassement
1
Alexander Kristoff
UAE-Team Emirates 03:39:44
2
Álvaro José Hodeg
Deceuninck - Quick Step z.t.
3
Kristoffer Halvorsen
Team INEOS z.t.
31
Maarten Wynants
Team Jumbo-Visma z.t.
32
Floris De Tier
Team Jumbo-Visma z.t.
74
Bert-Jan Lindeman
Team Jumbo-Visma +4:52
77
Taco van der Hoorn
Team Jumbo-Visma +6:25
1
Alexander Kristoff
UAE-Team Emirates 21:17:22
2
Edvald Boasson Hagen
Team Dimension Data +0:01
3
Edoardo Affini
Mitchelton-Scott +0:02
15
Floris De Tier
Team Jumbo-Visma +0:17
41
Maarten Wynants
Team Jumbo-Visma +0:26
66
Taco van der Hoorn
Team Jumbo-Visma +9:02
76
Bert-Jan Lindeman
Team Jumbo-Visma +16:04

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /