Inloggen
Van Aert verlaat dinsdag ziekenhuis in Pau

Van Aert verlaat dinsdag ziekenhuis in Pau

Wout van Aert verlaat dinsdag het ziekenhuis in Pau. De renner van Team Jumbo-Visma kwam vrijdag tijdens zijn tijdrit in de Tour de France hard ten val en liep daarbij een grote wond in zijn rechterbovenbeen op.

De tweevoudig etappewinnaar (de TTT incluis) wordt door Eurocross in samenwerking met het wielerteam en het management van Van Aert per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis waar Team Jumbo-Visma mee samenwerkt.

Van Aert onderging vrijdag een succesvolle operatie aan zijn been waarbij de wond werd schoongemaakt en gehecht. De drains zijn zondag verwijderd, wat betekent dat de wond rustig is en alles volgens de voorspelling verloopt. De prioriteit ligt bij het voorkomen van infecties. Wat de precieze impact is op de spieren, zal later blijken.

Bekijk hier de video waar hij meer vertelt over zijn val en blessure en hier over zijn herstel.

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /