Inloggen
Teunissen sprint bij absentie Groenewegen naar derde plaats in Britain

Teunissen sprint bij absentie Groenewegen naar derde plaats in Britain

Mike Teunissen is naar de derde plaats gesprint van de tweede etappe van de Tour of Britain. De Nederlander van Team Jumbo-Visma liet zien over goede benen te beschikken, maar werd geklopt door Matteo Trentin. In het Schotste Kelso moest Dylan Groenewegen zijn leiderstrui afstaan aan de Italiaan.

Op de laatste klim van de dag moest Groenewegen het peloton laten gaan. Teunissen en Amund Jansen overleefden de klim wel. Teunissen mengde zich vervolgens in het sprintgeweld met een derde plaats als verdict.

Volgens Teunissen had er meer ingezeten. “Ik werd goed gebracht door Amund. In de laatste technische kilometer had ik net te laat ruimte om op te schuiven. Op de meet had ik nog veel snelheid, waardoor ik nog naar een derde plaats kon jumpen. We bekijken van dag tot dag waarvoor we gaan. Na twee weken geen koersen te hebben gereden, is het altijd even afwachten hoe je er precies voor staat.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /