Inloggen
Teunissen en Jansen behouden toptiennotering na tijdrit Tour of Britain

Teunissen en Jansen behouden toptiennotering na tijdrit Tour of Britain

Mike Teunissen en Amund Grøndahl Jansen hebben na de individuele tijdrit hun toptiennotering in het klassement van de Tour of Britain behouden. Nederlands kampioen Jos van Emden legde in de rit tegen het uurwerk beslag op de achtste plaats.

De individuele tijdrit over 14,4 kilometer in Pershore was een kolfje naar de hand voor Edoardo Affini.

“Mijn tijdrit viel wat tegen”, aldus Teunissen. “Ik sta nu zevende in het klassement, maar ik had op iets beter gehoopt na vandaag. Het was een lastige tijdrit en allesbehalve vlak. Er stond veel tegenwind. Ik startte snel, wat ook aan mijn prima tussentijd af te lezen is. Helaas kon ik dat tempo niet vasthouden. Morgen is nog een heel lastige etappe met aankomst op een klimmetje. Amund staat nog tiende, dus we gaan zien wat er nog in het vat zit.”

Tour of Britain: Stage 6

Stage 6 (ITT)

Gerelateerde updates

Win het unieke La Vuelta-pakket met o.a. de rode trui van Roglič!

Onze Primož Roglič heeft La Vuelta 2019 gewonnen! Een groot succes en dat willen we natuurlijk ook groots vieren. Daarom geeft onze partner Simpel een uniek La Vuelta-pakket weg met daarin o.a. een gesigneerde rode trui, de speciale rode koerspet, en de speciaal ontwikkelde cap waarmee Primož op het...

Doe mee

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

 /