Inloggen
Team LottoNL-Jumbo schaatsen tekent contract met Polar

Team LottoNL-Jumbo schaatsen tekent contract met Polar

Team LottoNL-Jumbo schaatsen heeft dinsdag een 1-jarig contract met Polar ondertekend. De producent én mondiale marktleider op het gebied van hartslagtechnologie zal de formatie van coach Jac Orie en kopman Sven Kramer voorzien van Polar-hartslagapparatuur, inclusief optimale ondersteuning.

Team LottoNL-Jumbo schaatsen staat bekend om zijn innovatieve aanpak, onder leiding van bewegingswetenschapper en succescoach Jac Orie. De equipe doet al jaren geen enkele training meer zonder hartslagtechnologie en de daaruit vloeiende data zijn voor Orie en zijn begeleidingsstaf cruciaal voor het opstellen en analyseren van de individuele trainingsschema’s.

Jac Orie, Team LottoNL-Jumbo schaatsen: ,,Voor mij is trainen met hartslagmeting cruciaal voor optimale trainingssturing. Polar heeft zich bewezen als een betrouwbaar, innovatief en gerenommeerd merk en daarom ben ik dan ook trots dat Polar Official Supplier van Team LottoNL-Jumbo schaatsen wordt.’’

Sander Werring, Managing  Director Polar: Nederland ,,De passie voor trainingsinformatie en de onverzettelijke wil om sporters te begeleiden om ze sterker, fitter, sneller en de beste te laten worden is wat Polar deelt met het team van Jac Orie. Met de Polar V800 trainingscomputer in combinatie met onze Polar Flow App zijn we van mening dat we een extra 'sparringspartner' aan het team hebben toegevoegd. We zijn trots op de samenwerking met TeamLottoNL en wensen ze veel prijzen toe."

Gerelateerde updates

Food Friday – Gezond koken met weinig tijd

Gezond koken tijdrovend? Onzin! Tijdens een ronde zoals de Vuelta worden er dagelijks meerdere gezonde maaltijden voor onze renners gemaakt. Hoe dat precies gaat lees je in de Food Friday van deze week. Zo leer je meteen hoe je zelf in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel zet!

Lees meer

Food Friday - Dit eten onze renners met een krachttraining

Het leven van onze renners draait om topprestaties op de fiets en daarvoor zijn er ook krachttrainingen nodig naast de kwaliteitstrainingen op de fiets. Wil je weten wat onze renners eten rondom een krachttraining? En welke oefeningen er worden gedaan? Lees dan vooral verder!

Lees meer

Food Friday – Het favoriete iced tea recept van onze renners

Op een warme zomerse dag is niks verfrissender dan een koud glas ijsthee. In deze Food Friday leggen we uit wat het verschil is in voedingswaarde tussen ijsthee uit een pak en zelfgemaakte ijsthee, en geven we je meteen wat tips en tricks om zelf ijsthee te kunnen maken!

Lees meer
 /