Inloggen
Team Jumbo-Visma kan massasprint in Gooikse Pijl niet voorkomen

Team Jumbo-Visma kan massasprint in Gooikse Pijl niet voorkomen

Team Jumbo-Visma heeft geen resultaat weten te behalen in de Gooikse Pijl. De manschappen van ploegleider Frans Maassen deden verwoede pogingen om een massasprint te ontlopen. Die kwam er toch en de Duitser Pascal Ackermann ging er met de overwinning vandoor.

Tom Leezer was mee in de vroege ontsnapping van veertien renners. Deze vlucht kreeg geen vrijgeleide van het peloton. Op zo’n honderd kilometer van de finish was het peloton weer compleet, waarna nieuwe aanvallen volgden. Een tegenaanval van Pascal Eenkhoorn was dapper, maar zette geen zoden aan de dijk. Bora-Hansgrohe controleerde de race perfect en leverde uiteindelijk ook de winnaar af.

Ploegleider Maassen had op meer gehoopt: “Het plan was om vrijuit te koersen. Dat hebben we ook gedaan, maar ik had op meer gehoopt. De massasprint ontlopen was het voornaamste doel. Dat is helaas niet gelukt. Danny van Poppel voelde zich beter dan gisteren, maar kwam nog niet aan sprinten toe. In het Kampioenschap van Vlaanderen en de Primus Classic hebben we er heel dichtbij gezeten. Vandaag liep het allemaal wat anders. De wk-gangers hebben zich goed kunnen voorbereiden, maar we kwamen naar dit Belgische drieluik voor meer.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /