Inloggen
Team Jumbo-Visma Fandag

Team Jumbo-Visma Fandag

Speciaal voor alle wielerliefhebbers én fans van Team Jumbo-Visma wordt er op 8 juni een fandag georganiseerd op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard.

Op zaterdag 8 juni, tijdens de sprintdag van de Hammer Series, biedt Team Jumbo-Visma jou als wielerliefhebber de kans om alles van het team te weten te komen. Tijdens de fandag op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard zijn er tal van activiteiten te beleven voor het hele gezin.

Locatie en programma

De fandag vindt plaats op het Tom Dumoulin Bike Park aan de Parijsboulevard 345 in Sittard. De fanzone ligt pal aan het parcours van de Hammer Series dus je hoeft niets te missen van de koers! De fanzone opent om 10:00 uur en de gehele dag zijn er allerlei activiteiten te beleven.

Parkeren kan onder het stadion van Fortuna Sittard, direct naast het Tom Dumoulin Bike Park. Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard.

Hieronder een kleine greep uit de verschillende activiteiten op de fandag:

  • Meet & Greet en handtekeningsessie met de renners die Hammer Sprint rijden
  • Wedstrijdje fietsen op een Bianchi
  • Jumbopaviljoen met pop-up store, DJ-bus en live bakkerij
  • Bezoek aan de teambus tussen 16.00-17.00 (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Ook zullen er vele sponsoren van het team aanwezig zijn om diverse producten uit te delen. Hopelijk zien we jou ook op de Team Jumbo-Visma Fandag op 8 juni!

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /