Inloggen
Team Jumbo-Visma Fandag

Team Jumbo-Visma Fandag

Speciaal voor alle wielerliefhebbers én fans van Team Jumbo-Visma wordt er op 8 juni een fandag georganiseerd op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard.

Op zaterdag 8 juni, tijdens de sprintdag van de Hammer Series, biedt Team Jumbo-Visma jou als wielerliefhebber de kans om alles van het team te weten te komen. Tijdens de fandag op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard zijn er tal van activiteiten te beleven voor het hele gezin.

Locatie en programma

De fandag vindt plaats op het Tom Dumoulin Bike Park aan de Parijsboulevard 345 in Sittard. De fanzone ligt pal aan het parcours van de Hammer Series dus je hoeft niets te missen van de koers! De fanzone opent om 10:00 uur en de gehele dag zijn er allerlei activiteiten te beleven.

Parkeren kan onder het stadion van Fortuna Sittard, direct naast het Tom Dumoulin Bike Park. Milaanstraat 120, 6135 LH Sittard.

Hieronder een kleine greep uit de verschillende activiteiten op de fandag:

  • Meet & Greet en handtekeningsessie met de renners die Hammer Sprint rijden
  • Wedstrijdje fietsen op een Bianchi
  • Jumbopaviljoen met pop-up store, DJ-bus en live bakkerij
  • Bezoek aan de teambus tussen 16.00-17.00 (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

Ook zullen er vele sponsoren van het team aanwezig zijn om diverse producten uit te delen. Hopelijk zien we jou ook op de Team Jumbo-Visma Fandag op 8 juni!

Gerelateerde updates

Food Friday – Dit is wat onze renners drinken

Met de stijgende temperaturen is het nóg belangrijker om voldoende vocht aan te vullen. Maar wanneer moet je dan als wielrenner drinken en hoeveel? Dat leggen we je uit in deze Food Friday.

Lees meer

Food Friday – Dit eet Roglič op een wedstrijddag

Het team is volop bezig met voeding. Aanvullen en herstellen zijn de twee sleutelwoorden in het voedingspatroon om topprestaties te kunnen leveren. In deze Food Friday geven we jou letterlijk een kijkje in de keuken en kom je erachter wat Primož Roglič eet tijdens een bergetappe.

Lees meer

De eerste Giro-week van Koen en Addy

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier
 /