Inloggen
Team Jumbo-Visma en Lazer helmen gaan verder op ingeslagen weg

Team Jumbo-Visma en Lazer helmen gaan verder op ingeslagen weg

Team Jumbo-Visma en Lazer hebben hun samenwerking verlengd. Lazer zal Team Jumbo-Visma voorzien van de modernste helmen, zoals de aero Lazer Bullet 2.0 met zijn regelbare ventilatie, de lichtste helm die Lazer ooit heeft gemaakt én de Lazer Victor tijdrithelm. Bovendien zullen beide partners hun krachten blijven bundelen bij de ontwikkeling van toekomstige technologieën.

De samenwerking tussen het team en 's werelds oudste helmbedrijf is een andere mijlpaal in het jubileumjaar van Lazer, dat Team Jumbo-Visma honderd jaar aan ervaring, passie en toewijding op het gebied van hoofdbescherming biedt. Samenwerkend met het team tracht Lazer altijd de perfecte mix te creëren tussen design, comfort, veiligheid en innovatieve technologie.

Richard Plugge, directeur van Team Jumbo-Visma: “Dankzij de verlenging als leverancier en ontwikkelingspartner zullen onze experts nauw blijven samenwerken met Lazer om de beste helmen te hebben op het gebied van aerodynamica, veiligheid en comfort. Op basis van onze ervaring en resultaten van de afgelopen jaren zijn we ervan overtuigd dat de samenwerking met Lazer ons zal ondersteunen in het realiseren van onze ambities.”

Mike Smink, commercieel directeur van Lazer Sport: “We zijn er enorm trots op dat we de veiligheid en de prestaties van het succesvolle Team Jumbo-Visma-renners kunnen blijven bevorderen. Bovendien zal de innovatieve samenwerking met het team onze ontwikkelingen die zijn gericht op het verbeteren van de veiligheid, de prestaties en de comfort van wielrenners vooruit helpen.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /