Team Jumbo-Visma bindt meerdere sponsoren langer aan zich

Team Jumbo-Visma bindt meerdere sponsoren langer aan zich

Team Jumbo-Visma heeft verschillende sponsoren langer aan zich weten te binden. Zo gaat M Line een samenwerking voor onbepaalde tijd aan en verlengen het team en Shimano hun jarenlange samenwerking wederom.

Grand’Italia

“We zijn heel blij dat we de partnerships met deze partijen hebben weten te verlengen'', vertelt Jac Orie, algemeen directeur van de schaatsploeg. ”We werken graag voor de lange termijn met bedrijven en daarom is het mooi dat we bijvoorbeeld met M Line een contract voor onbepaalde tijd hebben afgesloten. Daarnaast is het ook prettig dat we onze jarenlange partnership met Shimano hebben gecontinueerd.''

M Line

M Line voorziet de atleten van Team Jumbo-Visma al meerdere jaren van matrassen en kussens van visco-elastisch schuim. De partijen hebben het contract opengebroken en omgezet naar onbepaalde tijd wegens een succesvolle samenwerking. M Line is na Jumbo en Visma de derde sponsor die een samenwerking voor onbepaalde tijd met de gecombineerde schaats- en wielerploeg aangaat.

Shimano

Shimano blijft de komende twee jaar de wielen, groepsets en andere componenten leveren. Nieuw is de powermeter die een belangrijke rol speelt in de training van de renners. Het team en het Japanse bedrijf werken al lange tijd intensief samen.

Epic Ride Weather

Weer-app Epic Ride Weather laat de weersvoorspellingen op een specifieke route zien. De coaches van Team Jumbo-Visma gebruiken de app intensief in hun voorbereiding op verschillende wedstrijden. Na een succesvolle samenwerking afgelopen seizoen is het contract met een jaar verlengd.

Pioneer

Het komende jaar blijven de wielrenners van Team Jumbo-Visma met de fietscomputers van Pioneer fietsen. Het Japanse merk heeft de headunit vernieuwd, waardoor de atleten nu ook GPX-routes in kunnen laden. Bovendien zal Pioneer de officiële leverancier worden van headphones.

TUI

Reisorganisatie TUI verzorgt de hospitality tijdens wedstrijden, is betrokken bij het logistieke proces van het team en biedt verschillende wielerreizen in samenwerking met het team aan. Deze samenwerking wordt met tenminste een jaar voortgezet.

ProBikeSticker

De naamstickers van ProBikeSticker zullen aankomend seizoen weer op onder meer de fietsen, helmen en koffers van de renners en staf van Team Jumbo-Visma prijken.

Avery Dennison

Avery Dennison levert de folies ten behoeve van de bestickering van Service Course en de auto’s. Het Amerikaanse concern, dat haar Europese hoofdzetel in Oegstgeest heeft, werkt al een aantal jaar samen met het team.

CEP

Net als afgelopen jaar levert CEP de renners en staf van Team Jumbo-Visma compressiekousen zodat zij optimaal van de inspanningen kunnen herstellen na de wedstrijden en tijdens reisdagen.

Innsbruck Tourismus

Ook dit jaar gaat Team Jumbo-Visma in juli weer op hoogtestage in Kühtai, gelegen op 2000 meter. Het team bereidde zich de afgelopen twee jaar ook succesvol voor op de tweede helft van het wielerseizoen in de Oostenrijkse Alpen. Afgelopen seizoen vond het WK wielrennen in Innsbruck plaats.

Kupers Touringscars

Kupers Touringscars levert de komende drie jaar de bussen van de wielerploeg. Het bedrijf heeft BBA overgenomen waar het team de afgelopen jaren een overeenkomst mee had.

Princess Traveller

Princess Traveller levert de wielertak van Team Jumbo-Visma ook het komende jaar koffers en trolleys.

Sportsbalm

Aankomend seizoen maakt het team weer gebruik van de verzorgingsproducten van Sportsbalm. De verzorgers van de wielerploeg gebruiken de producten van het bedrijf van oud-profrenner Rob Harmeling al meerdere jaren.

Gerelateerde updates