Inloggen
Sterk Team Jumbo-Visma leidt Roglic veilig naar Vuelta-aankomst in Bilbao

Sterk Team Jumbo-Visma leidt Roglic veilig naar Vuelta-aankomst in Bilbao

Team Jumbo-Visma heeft in de etappe van Circuito de Navarra naar Bilbao leider Roglic veilig naar de finish geleid. Door goed werk van heel het team begon Primoz Roglic in een zetel aan de slotklim. Zo kwam zijn leiderstrui nooit in gevaar.

Pas na een goede honderd kilometer ontstond er een ontsnapping van negentien renners. De maximale voorsprong was nooit groter dan zes minuten. Het werd al snel duidelijk dat de winnaar uit de voorste groep kwam: Philippe Gilbert schreef na een solo de twaalfde etappe op zijn naam.

Roglic was blij met het optreden van zijn team. “Het was echt een gevecht om in de ontsnapping van de dag te geraken. Het team heeft opnieuw heel goed werk geleverd. Het tempo werd door ons steeds hoog gehouden. Geen van mijn concurrenten wilde echt demarreren. Het was opnieuw een eer om de rode trui te dragen. We nemen dan ook onze verantwoordelijkheid als team. Er waren geen problemen voor ons. In de etappe van morgen mogen de klassementsrenners weer aan de bak.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /