Inloggen
Roglic doet goede zaken in UAE met derde plaats op Hatta Dam

Roglic doet goede zaken in UAE met derde plaats op Hatta Dam

Primoz Roglic heeft goede zaken gedaan voor zijn klassement in de vierde etappe van de UAE Tour. De Sloveense kopman van Team Jumbo-Visma eindigde als derde in de vierde etappe met aankomst op de steile Hatta Dam. Door de tijdsverschillen en de bonificaties heeft Roglic nu een voorsprong van eenentwintig seconden op wereldkampioen Alejandro Valverde.

De etappe werd gekenmerkt door een vroege vlucht en waaiervorming. Team Jumbo-Visma controleerde en hield Roglic uit de problemen.

De klassementsleider was na afloop dan ook blij met het uitbreiden van zijn voorsprong. “Het is altijd beter om tijd te winnen dan tijd te verliezen. De jongens hebben vandaag wederom perfect voor mij gewerkt. Dat is ook hoe we de valpartij vermeden hebben door continue vooraan te rijden. Op het einde was het aan mij en kon ik gelukkig wat extra seconden op de concurrentie pakken. Het was een zware klim. Een echte muur. Het was een gevecht tot op de streep.”

Gerelateerde updates

Koop onze officiële replica teamkleding

Onze koerskleding is vanaf nu te koop! Het shirt en de broek zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast zijn er ook petten en handschoenen verkrijgbaar.

Koop hier

Met Kruijswijk op 'El Teide'

Luister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze #everydayriding podcast

Beluister hier
 /