Orise Vitamins Official Supplier van schaatsploeg Team Jumbo-Visma			© Stephan Tellier

Orise Vitamins Official Supplier van schaatsploeg Team Jumbo-Visma

Schaatsploeg Team Jumbo-Visma zal de komende jaren worden ondersteund door het vitaminemerk Orise Vitamins. Dat hebben beide partijen zondag bekendgemaakt. De samenwerking is allerminst onlogisch aangezien Orise Vitamins supplementen produceert die ontwikkeld zijn door Jac Orie, de coach van Team Jumbo-Visma.

"Eén van de redenen om zelf supplementen te gaan samenstellen en produceren is omdat ik mijn schaatsers de best mogelijke vitamines en mineralen wil geven", zegt Orie. "De afgelopen jaren is er hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen, waardoor we nu een multivitamine hebben die uitstekend geschikt is voor zowel topsporters, amateursporters maar ook bijvoorbeeld hard werkende mannen of vrouwen die topfit willen blijven. Eigenlijk voor iedereen die een zetje in de rug kan gebruiken."

De samenwerking met de schaatsploeg is zeer interessant omdat in de topsport vaak bepaalde zaken uitvergroot worden. "We lopen allemaal bepaalde tekorten op, aangezien het heel lastig is om van alle nutriënten voldoende binnen te krijgen. Vaak merk je daar pas iets van als je écht een probleem hebt en dan ben je eigenlijk te laat. Bij topsporters komen die problemen veel eerder bovendrijven, waardoor we ook beter hebben kunnen analyseren welke samenstelling een goede multivitamine moet hebben."

Alhoewel het product 'Allround Sport' pas een week op de markt is, hebben zich inmiddels verschillende topsporters buiten het schaatsen gemeld om Allround Sport uit te proberen. "We merken sowieso dat er blijkbaar een behoefte is aan een goed uitgekiende multivitamine. De eerste reacties zijn namelijk heel positief", aldus Orie, die eind 2019 het productassortiment hoopt te kunnen uitbreiden.

Meer informatie is te vinden op www.orise.nl.

 / 

Foto: Stephan Tellier

Gerelateerde updates