Inloggen
Lekke band doet Groenewegen de das om in Münsterland Giro

Lekke band doet Groenewegen de das om in Münsterland Giro

Dylan Groenewegen heeft door een lekke band niet mee kunnen sprinten om de overwinning in de Sparkassen Münsterland Giro. In de laatste kilometer moest de sprinter van Team Jumbo-Visma het peloton noodgedwongen laten gaan. Mike Teunissen probeerde de meubelen te redden voor de Nederlandse ploeg en legde beslag op de zesde plaats.

De eenzame leider Brian van Goethem werd pas in de slotkilometer bijgehaald, waarna het peloton zich opmaakte voor een sprint.

“Het was een pittige koers”, aldus ploegleider Grischa Niermann. “Onderweg liep het zoals we hoopten. We zaten goed van voren en Dylan voelde zich goed. Het is jammer dat een lekke band in de finale dan roet in het eten gooit. Toen Mike in de gaten kreeg dat Dylan een probleem had, ging hij voor zijn eigen kans. Hij werd nog zesde en dat is prima, maar we kwamen hier voor de overwinning.”

 / 

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /