Inloggen
Leezer, Lindeman, Martens en Wynants blijven Team Jumbo-Visma trouw

Leezer, Lindeman, Martens en Wynants blijven Team Jumbo-Visma trouw

Team Jumbo-Visma heeft de contracten van de sterkhouders Tom Leezer, Bert-Jan Lindeman, Paul Martens en Maarten Wynants verlengd tot en met het einde van het seizoen 2020.

Merijn Zeeman benadrukt de rol van het kwartet dat verlengt. “Tom, Paul, Bert-Jan en Maarten zijn echte teamplayers”, aldus de sportive director van Team Jumbo-Visma. “Ze zijn belangrijk voor de ondersteuning van onze kopmannen en bij de ontwikkeling van onze jonge talenten. Ik ben heel blij dat ze langer bij de ploeg blijven.”

Leezer is verheugd dat hij het komende jaar onderdeel blijft uitmaken van de ploeg. “Al vijftien jaar ben ik bij de ploeg betrokken. Ik heb een mooi jaar achter de rug en veel plezier beleefd aan het bouwen van successen. Ik ben heel blij dat we daarmee samen verdergaan.”

Martens voelt veel vertrouwen. “Ik ben erg blij en trots dat ik deel blijf uitmaken van deze succesploeg. Ik heb het team zien groeien de afgelopen jaren. Ik hoop nog vele jonge talenten te helpen. Mijn ervaring wordt op deze manier echt gewaardeerd”, aldus de Duitse wegkapitein.

Lindeman voelt zich thuis bij Team Jumbo-Visma. “Het is fijn dat ik voor zo’n mooie ploeg kan rijden. Ik voel me hier op mijn plaats en ben dus ook superblij met mijn nieuwe contract.”

Wynants onderschrijft die woorden. “Ik heb de ontwikkeling van de ploeg vanaf de eerste rij mogen meemaken”, zegt de ervaren Vlaming. “Ik kijk er naar uit om de rol van wegkapitein nog een jaar te vervullen. De ultieme droom is aankomend voorjaar met dit team een monument te winnen.”

Tegenover de contractverlengingen staat het vertrek van Floris De Tier, Neilson Powless en Danny van Poppel.

Gerelateerde updates

Food Friday - Zo letten onze renners op hun gewicht

Onze (klassements)renners hebben het optimale gewicht nodig om sneller omhoog te rijden. Lees in deze Food Friday meer over de cruciale rol die voeding daarbij speelt. Sneak peek: geïnspireerd door de Spaanse wegen vertellen we meteen hoe je tapas gezond kan maken!

Lees meer

De reis naar de Vuelta-zege van Primoz

Beluister de mooiste verhalen vanuit het hart van onze ploeg in onze nieuwe #everydayriding podcast

Beluister hier

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer
 /