Justin Goetzee algemeen directeur van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma

Justin Goetzee algemeen directeur van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma

Justin Goetzee wordt de nieuwe algemeen directeur van schaats- en wielerploeg Team Jumbo-Visma. De Bredanaar maakte recent bekend dat hij stopt als algemeen directeur van eredivisionist NAC Breda. Per 1 februari treedt hij in dienst bij Team Jumbo-Visma.

Goetzee zal in zijn functie nauw gaan samenwerken met mede-directeuren Richard Plugge (wielrennen) en Jac Orie (schaatsen) en wordt onder meer belast met algemene zaken, commercie en communicatie van de overkoepelende BV van beide sportploegen.

"Ik ben erg trots dat ik binnenkort aan de slag mag bij Team Jumbo-Visma", reageert Goetzee. "Ik zal me vol overgave en met veel energie storten in de uitdagingen en kansen die er liggen. Ik kijk ernaar uit om samen met Richard, Jac, de staf en de RvC de unieke samenwerking tussen de twee ploegen verder door te ontwikkelen. Graag wil ik een grote bijdrage leveren aan de teams, door ze op operationeel en commercieel gebied te ontzorgen. Op die manier kan de maximale focus op de sportieve prestaties blijven liggen."

Ook beide huidige directeuren, Orie en Plugge, juichen de komst van de Bredanaar toe: "We zijn heel blij met de aanstelling van Justin", zeggen Plugge en Orie eensgezind. "Justin heeft bestuurlijke ervaring en een goed commercieel netwerk. We zijn ervan overtuigd dat wij samen met Justin onze ploegen en onze sportorganisatie kunnen laten doorgroeien."

Gerelateerde updates