Inloggen
Jansen vijfde in Bretagne Classic – Ouest-France

Jansen vijfde in Bretagne Classic – Ouest-France

Amund Grøndahl Jansen is als vijfde geëindigd in de Bretagne Classic – Ouest-France. De Noor van Team Jumbo-Visma reed een sterke finale, maar kon niet voorkomen dat een trio om de zege mocht strijden.

De koers brak op zo’n vijfenzeventig kilometer van de aankomst open, waarna er uiteindelijk een groep van vijfendertig renners overbleef. Pascal Eenkhoorn, Floris De Tier en Jansen waren vertegenwoordigd namens de Nederlandse ploeg. Jansen passeerde de eindstreep in de eerste achtervolgende groep. Eenkhoorn finishte als vijftiende.

“Het team heeft uitstekend werk geleverd”, aldus Jansen. “Pascal deed het super in de finale. Het was jammer dat de mannen voorop iets teveel ruimte kregen. Ik gokte op mijn sprint. Dit is een bevestiging dat mijn vorm goed blijft. Ik kijk uit naar de volgende koersen.”

Ploegleider Jan Boven kijkt terug op een zware dag. “Op de belangrijke punten zaten we goed gepositioneerd vandaag. Daarna rijden we een sterke finale met Amund en Pascal. Wellicht had er met Amund een podiumplaats ingezeten, maar we kunnen terugkijken op een goede dag voor de ploeg.”

Gerelateerde updates

Food Friday - Deze supplementen zijn belangrijk

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma met gezonde voeding is de belangrijke basis in de levensstijl van onze renners, maar voedingssupplementen spelen ook een belangrijke rol. Nieuwsgierig naar het effect van voedingssupplementen, zowel gericht op onze renners als jezelf? Lees dan snel verder!

Lees meer

Win het gesigneerde shirt van Primož Roglič!

Primož heeft niet alleen zijn nieuwe contract getekend, maar ook één van onze wielershirts. Wil jij dit unieke exemplaar winnen? Vul dan direct hieronder je gegevens in!

Food Friday - Zo kies je een sportdrank

Sportdrank heb je in vele verschillende soorten en smaken. Wanneer kiezen onze renners voor een hypotone-, isotone- of hypertone sportdrank? Dat leggen we uit in de Food Friday van deze week.

Lees meer
 /